ŠOKANTNO – Ubice na ulicama Kruševca: Polovina testiranih vozača bilo drogirano!

Šokantni rezultati testa: Pola vozača drogirano!?

Opasnost u saobraćaju ne predstavljaju samo oni koji imaju alkohol u krvi, već i vozači koji voze pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, što ozbiljno može ugroziti druge učesnike u saobraćaju, piše danas beogradska štampa.

policija, saobraćajna, saobraćajna policija, saobraćajac, saobracajna policija, saobraćaj, automobili, gužva, nesreća, zaustavljen saobraćaj,

Nastavi sa čitanjem „ŠOKANTNO – Ubice na ulicama Kruševca: Polovina testiranih vozača bilo drogirano!“

Borba za prevlast kriminalaca u Kruševcu: Bivši bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera!

OKRŠAJ „ŽESTOKIH MOMAKA“ KRUŠEVCA Bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera – Miljana Stevovića (22), nekadašnjeg prvaka Srbije u boksu, privela je kruševačka policija zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića (32), krajem avgusta ove godine u Kruševcu. Obojica su poznati u kriminalnim krugovima Kruševca, a i šire.

Miljan Stevović

Foto: Facebook / Promo Miljan Stevović

Nastavi sa čitanjem „Borba za prevlast kriminalaca u Kruševcu: Bivši bokser pokušao da ubije bivšeg fudbalera!“

EPIDEMIJA U NAJAVI: Male boginje i u Kruševcu, nevakcinisana deca u velikoj opasnosti!

HITNO VAKCINIŠITE DECU PROTIV MALIH BOGINJA, Zaraza u prijavljena u Kruševcu, Kragujevcu i Sremskoj Mitrovici, ugrožena cela Srbija!

Varičele, boginje

Nastavi sa čitanjem „EPIDEMIJA U NAJAVI: Male boginje i u Kruševcu, nevakcinisana deca u velikoj opasnosti!“

Detalji o ubistvu radnika JKP Kruševac, koga je ubio vozač narkoman!

DETALjI TRAGEDIJE U KRUŠEVCU Budimir nije imao šanse, priklješten od siline sudara ostao bez noge! Radnik Javnog komunalnog preduzeća Kruševac Budimir Stanojević izgubio je život kada je na njega, dok je čistio, naleteo “smart” za čijim je volanom bio S.Đ. (28)

 Budimir Stanojević /  Porodična kuća Stanojevića

 

Nastavi sa čitanjem „Detalji o ubistvu radnika JKP Kruševac, koga je ubio vozač narkoman!“

Uhapšeni maloletnici, lopovi koji su obijali trgovinske radnje

Uhapšeni maloletnici koji su obijali trafike i prodavnice u Kruševcu – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom rasvetlili su šest teških krađa i tešku krađu u pokušaju i podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv trojice sedamnaestogodišnjaka osumnjičenih za ova krivična dela.

Nastavi sa čitanjem „Uhapšeni maloletnici, lopovi koji su obijali trgovinske radnje“

Tužilaštvo nastoji da zataška slučaj u kome je doktor primio preko reda popadiju, dok je drugoj pacijentkinji umirala beba u stomaku!

POSLE HORORA U PORODILIŠTU, AGONIJA U ISTRAZI Kruševac: Beba umrla u stomaku, tužilac još ćuti! Dragana Krkić (33) iz Ćićevca, kojoj je pre nepunih godinu dana ćerka umrla u stomaku dok je čekala da lekari nađu slobodan termin za porođaj, još proživljava agoniju, jer tužioci većaju da li su lekari krivi!

Dragana Krkić sa jednogodišnjim sinom

Dragana Krkić sa sinom, Foto: privatna arhiva Nastavi sa čitanjem „Tužilaštvo nastoji da zataška slučaj u kome je doktor primio preko reda popadiju, dok je drugoj pacijentkinji umirala beba u stomaku!“

Mladić u kafani napao policajce na dužnosti, došli po pozivu zbog nasilja!

Incident u kafani u Trsteniku: Napao policajca tokom kontrole – N. S. (22) iz okoline Trstenika noćas u ugostiteljskom objektu, napao pripadnike policije tokom intervencije po prijavi narušavanja javnog reda i mira

 Thinkstock

TRSTENIK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, odredili zadržavanje do 48 sati N. S. (22) iz okoline Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi Kruševac,osumnjičeni se tereti da je, noćas u ugostiteljskom objektu, napao pripadnike policije tokom intervencije po prijavi narušavanja javnog reda i mira.

N. S. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Novosti.rs

KNjIGA ŽALOSTI: Kruševljani se opraštaju od gradonačelnika

OTVORENE KNjIGE ŽALOSTI: Kruševljani se opraštaju od gradonačelnika – Dragi Nestorović je iznenada preminuo na službenom putu na Tajvanu u subotu 21. oktobra, a preliminarni nalazi ukazuju na cerebralno krvarenje

 Foto S. Babović

Nastavi sa čitanjem „KNjIGA ŽALOSTI: Kruševljani se opraštaju od gradonačelnika“