VELIKA TRAGEDIJA: Valentina Đokić za 40 dana ostala bez ćerke i supruga!

„OVO SE NE DEŠAVA“ Valentina za 40 dana tragično ostala i bez ćerke i bez muža

nesreca prijedor poginuo biciklista

Ceo svet srušio se Valentini Đokić, koja je u 40 dana ostala bez ćerke Sanje (16) preminule od posledica distrofije i supruga Zorana (54), koji je stradao u utorak u saobraćajnoj nesreći na Jasičkom putu u Kruševcu. Prijatelji porodice kažu da su Đokići do zadnjeg dana Sanjinog života bili požrtvovani roditelji, koji su nesebično brinuli o bolesnoj ćerci.

Tragičan gubitak supruga i najboljeg prijatelja veliki je udarac za Valentinu.

– To mi je muž, bio je moj muž – rekla je Valentina dok je nepomično gledala u prizor radnika koji telo njenog nastradalog supruga ubacuju u vozilo. – Gde ga sada vode, idemo tamo. Živeli smo zajedno godinama, sve smo zajedno radili. Ovo nam se ne dešava…

Zoranov rođeni brat blizanac, koji je, sticajem tragičnih okolnosti kao radnik zaposlen na Novom groblju došao da po dužnosti prebaci telo nastradalog, ne znajući da je u pitanju njegov brat, bio je uvek uz njih.

– Napišite koliko se brzo ovde vozi, nema nikakve kontrole, pa to je strašno – očajan je Zoranov brat.

Sagovornici „Novosti“ iz Jasike, rođaci, komšije, prijatelji, listom govore koliko su Đokići, skromni i vredni, uspevali da pruže Sanji.

– Devojčicu su hranili pažljivo, posvetili su joj život, nisu imali mnogo, ali sve što su imali, njoj su dali. Valentina nije radila, jer je zbog Sanjinog teškog zdravstvenog stanja neko morao da bude sve vreme uz nju. A Zoran se baš tog dana vraćao sa razgovora za posao… – svedoče prijatelji porodice.

Blic

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply