Čuveni Rubin vinjak osvaja svetsko tržište – prodaja u Francuskoj

Rubin, vinjak, Kruševac, Andre Šrajner, destilerija De la tur, Francuska, izvoz

Andre Šrajner, suvlasnik renomirane francuske destilerije „De la tur“ koja proizvodi kvalitetan francuski konjak, zainteresovan je za kupovinu srpskog vinjaka „rubin“!

Rubin, vinjak, Kruševac, Andre Šrajner, destilerija De la tur, Francuska, izvoz

Predstavnici kompanije „Rubin“ sa francuskim stručnjacima

Andre Šrajner, suvlasnik renomirane francuske destilerije „De la tur“ koja proizvodi kvalitetan francuski konjak, zainteresovan je za kupovinu srpskog vinjaka „rubin“! On je u društvu Ralfa Cimermana, direktora švajcarske kompanije „Salko“, poznate po distribuciji najkvalitetnijih alkoholnih pića, istakao da kruševačka fabrika ima pića za svet.

– Posetili smo vašu fabriku i prijatno se iznenadili vinjakom vrhunskog kvaliteta, koji ispunjava sve kriterijume za plasman na najprohtevnija svetska tržišta. Razmatramo da piće ove fabrike, koje poseduje tradiciju, ima fantastičan ukus i potvrdu kvaliteta od svojih potrošača, uvrstimo u našu ponudu – rekao je on i naglasio da zbog skupoće viskija i konjaka vinjak može biti odgovarajuća zamena.

Zoran Bekrić, generalni direktor „Rubina“, rekao je da su u pripremi novi proizvodi, a da je 2012. ostvaren profit u iznosu od 690 miliona dinara.

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply