Ulica koju kruševački političari nikada nisu obišli, a možda će za naredne izbore?!

?????????????

KRUŠEVAC: Političari, ovde se još niste slikali?! Dođite i posetite našu divnu ulicu!!! Nekada je nosila naziv Živote Stojadinovića, a danas se zove Vase Pelagića. Ranije su nas taksisti tešili pričom da nije najgora ulica u našem gradu, a sada je, kako kažu, ubedljivo najgora – kaže jedan od sagovornika, odnosno stanara ulice, gospodin R. Aleksić.

?????????????

{source}
Google Ad: <script async src=“//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js“></script>
<!– ksinfo centar –>
<ins class=“adsbygoogle“
style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-4133787212191932″
data-ad-slot=“5342551201″
data-ad-format=“auto“></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
{/source}

Našoj ekipi obratio se i još jedan stariji meštanin koji je želeo da ostane anoniman, a ono što smo od njega saznali je to da su svi davali samodoprinos devedesetih godina, a asfalt nisu videli, a možda neki neće ni dočekati da ga ugledaju.
Ekipa zadužena za fotografije bila je danas na licu mesta, i verujte nam na reč, kada smo izašli na Vidovdansku ulicu, naše patike bile su duplo teže zbog nagomilanog blata, pa su nas prolaznici posmatrali čudno,da ne kažemo,kao da smo sišli sa planine.
Svi stanari ulice složni su u tome da nešto treba da se menja, naravno na bolje. Dragi naši političari, Vi ste sad na potezu!
P.S. ide vam i u prilog to što se bliže izbori !!!

?????????????

 

?????????????

 

?????????????

 

 

?????????????

 

 

?????????????

 

Tekst preuzet sa web stranice http://svetokonas.com/krusevac-politicari-ovde-se-jos-niste-slikali-dodite-i-posetite-nasu-divnu-ulicu/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply