Uhapšena rođena braća osumnjičena za dilovanje droge!

Pripadnici MUP-a u Kruševcu uhapsili su I. Ž. (41), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su sugrađanina I. Ž. (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

– Sumnja se da su I. Ž. i N. Ž., koji je uhapšen u prethodnom periodu, u podrumu jednog preduzeća držali oko 7,2 kilograma marihuane radi dalje prodaje – navode u policiji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Kako nezvanično saznajemo, marihuana je nađena u podrumu, prilikom pretresa firme na Jasičkom putu, koja se bavi pakovanjem i prodajom kafe u Kruševcu. Tom prilikom uhapšen je N. Ž.(35). Prema saznanjima “Novosti”, tada uhapšeni N. Ž. je brat I. Ž, koji je sada, takođe osumnjičen za isto krivično delo.

Izvor: Novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:797881-NASTAVAK-POLICIJSKE-AKCIJE-U-KRUSEVCU-Braca-osumnjicena-za-dilovanje-droge

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply