Uhapšena banda pljačkaša sa auto puta, medju uhapšenima i kruševljanin!

Hapšenje kriminalaca na auto putu

DA LI SU I VAS PREVARILI? Pala ozloglašena BANDA koja je harala srpskim auto-putevima i pljačkala narod! Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšeni su D.Ž. (24) iz Kruševca, R.R. (47) iz okoline ovog grada i S.S. (27) iz Kraljeva koji se sumnjiče za tešku krađu.

Hapšenje kriminalaca na auto putu

 

Niška policija u saradnji sa kolegama iz Kraljeva, Kruševca i Pirota uhapsila je grupu lopova koja je osam meseci harala srpskim auto-putevima pljačkajući strane državljane kada bi zastali da se odmore ili natoče gorivo.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšeni su D.Ž. (24) iz Kruševca, R.R. (47) iz okoline ovog grada i S.S. (27) iz Kraljeva koji se sumnjiče za tešku kradju.

Sumnja se da su oni od početka ove godine do kraja avgusta izvršili seriju krivičnih dela teška krađa tako što su na parkinzima i benzinskim pumpama na autoputu Beograd – Niš i magistralnom putu Niš – Pirot obijali parkirana vozila i iz njih krali torbice sa novcem, nakitom i mobilnim telefonima čime su vlasnicima pričinili štetu veću od dva miliona dinara – navodi se u policijskom saopštenju.

Policija dodaje i da se sumnja da je u ovim krađama učestvovao i G.S. (43) iz Kraljeva koji se od juna meseca nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog sličnih krivičih dela. Kako saznajemo, on je rođeni brat uhapšenog S.S.

Policija je saopštila da je svim uhapšenima određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Izvor: Rts.rs, Mup.gov.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply