UEFA se žali na sopstvenu odluku za Kruševac!?

uefa grb

UEFA je odlučila da se žali na sankcije u vezi sa incidentima na utakmicama mladih reprezentacija Srbije i Engleske, koja je igrana u Kruševcu 16. oktobra.

 

uefa grb

Prema pravilniku UEFA, disciplinski inspektor ima pravo da otvori istragu, ali i podnese žalbe Apelacionoj komisiji na odluku koju je iznela Disciplinska komisija tog tela, što će i učiniti.

– Razmotrivši odluke o sankcijama u ovom konkretnom slučaju, koje su određene obema stranama, disciplinski inspektor UEFA je osetio da je neophodno da se žali u ime UEFA – navodi se u saopštenju vladajućeg tela evropskog fudbala.

Disciplinska komisija UEFA je kaznila Fudbalski savez Srbije sa 80.000 evra, a mladu reprezentaciju Srbije sa jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama zbog nereda na utakmici između mladih reprezentacija Engleske i Srbije. Inspektor UEFA ima rok do 8. januara 2013. godine da uloži žalbu, a do tog datuma pravo na žalbu imaju i FSS i Fudbalski savez Engleske

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Posle poraza na svom terenu od direktnog konkurenta za ispadanje iz Super lige, celokupno rukovodstvo FK Napretka podnelo ostavku
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply