Izvor „Novosti“ nezvanično navodi da niko nije obratio pažnju na tri momka među kojima je bio i osumnjičeni, a koji su sedeli za stolom u kafiću u Čolak Antinoj ulici. Mir je prekinut kada se prekoputa parkirao Stanković.

– Lokali su bili prepuni, žrtva je sa još dve osobe bila u kolima, ali oni su vrlo brzo pobegli – navodi nezvanično izvor „Novosti“. – Osumnjičeni je izašao iz kafića, otvorio vatru, a ljudi su krenuli da beže. Na prve pucnje skoro niko nije odreagovao, nisu shvatili šta se dešava. To je bilo tačno u 13.20. Navodno, žrtva nije ni mogla da se prepozna posle upucavanja, jer je najmanje jednim metkom pogođen u glavu.

U nadležnom tužilaštvu saslušani su N. R. (25) i J. P.(26), ali su po saslušanju pušteni, potvrđeno nam je iz više izvora.

– Osumnjičeni se nakon počinjenog krivičnog dela okrenuo, stavio je pištolj u torbicu i krenuo da trči između kafića u pravcu Obilićeve ulice – nezvanično navodi izvor „Novosti“.

Policija je praktično odmah imala uvid u snimke sa sigurnosnih kamera, gde se vide žrtva i počinilac. Istraga pokušava da utvrdi šta je motiv upucavanju. Jedan od sagovornika „Novosti“ nezvanično iznosi da je osumnjičeni Radulac navodno napao sina Vojina Stankovića, posle čega se Stanković nimalo naivno „obračunao“ sa osumnjičenim. Priča se da je Žuti obećao da će presuditi Stankoviću.

On inače potiče iz pristojne porodice koja se nije dovodila u vezu sa kriminalom, ali se spominje da je imao pomalo čudan karakter, te da je bio sklon nekontrolisanom ponašanju. Sagovornik „Novosti“ kaže da je posle najnovijih dešavanja oživljena priča kako je Radulac svojevremeno u školu, navodno, poneo bombu, a priča se i da je bio sklon upotrebi narkotika.

BROJNE ČITULjE

BROJNI prijatelji, poznanici, članovi familije, roditelji, oprostili su se čituljama od Stankovića, koji je u bolnici podlegao zadobijenim povredama. Stanković se nezvanično spominjao u kontekstu nasilaničkog ponašanja i iznude. Važio je za žestokog momka koji je voleo da se kocka i neretko obilazi evropske metropole u potrazi za ovom vrstom zabave.

Novosti.rs