U Velikoj Lomnici uhapšena grupa koja je organizovala borbu pasa u momentu dok se odigravala borba pasa!

U podjastrebačkom selu Velika Lomnica – OTKRIVENA GRUPA KOJA JE ORGANIZOVALA BORBE PASA KOD KRUŠEVCA: Policija našla improvizovani ring i 3.000 evra

OTKRIVENA GRUPA KOJA JE ORGANIZOVALA BORBE PASA KOD KRUŠEVCA: Policija našla improvizovani ring i 3.000 evra

Grupa koja je organizovala borbe pasa, otkrivena je u u podjastrebačkom selu Velika Lomnica, na desetak kilometara od Kruševca.

Prema nezvaničnim informacijama, u jednom od pomoćnih objekata u dvorištu M.G. (58) otkriven je improvizovani ring za borbe pasa. Na istom mestu pronađena je i novčana suma od 3.000 evra u različitim apoenima, a za koje je kasnije utvrdeno da pripada upravo M.G.

Takođe, policija je prilikom intervencije zatekla borbu dva psa rase „američki staford“. Utvrđeno je da je jedan pas vlasništvo S. T. (46) iz Petrijeva kod Smedereva, a drugi pas je vlasništvo D.R. (42) sa prebivalištem u Kragujevcu.

Oba psa imala su vidljive povrede, koje su im kasnije sanirane u Veterinarskoj stanici u Kruševcu, a potom su psi oduzeti od vlasnika i smešteni u Azil za životinje u Srnju.

Uviđaj su obavili pripadnici kruševačke policije, kao i zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kruševcu.

Na osnovu izjava zatečenih svedoka i nakon saslušanja navedenih lica, koje je obavljeno u prostorijama policije, protiv osumnjčenih M.G., S. T. i D.R. biće podnete krivične prijave u redovnom postupku za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

(Kurir.rs/Ž. M.)

Izvor: Kurir.rs

Link: https://www.kurir.rs/crna-hronika/3382681/otkrivena-grupa-koja-je-organizovala-borbe-pasa-kod-krusevca-policija-nasla-improvizovani-ring-i-3000-evra

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “U Velikoj Lomnici uhapšena grupa koja je organizovala borbu pasa u momentu dok se odigravala borba pasa!”

  1. Vp kaže:

    Jos kad bi vi novinari naucili sta je pit a sta staford bilo bi dobro???

Leave a Reply