U Varvarinu preminula zdravstvena radnica zbog komplikacija izazvanih Covid 19 virusom

KORONA UZELA ŽIVOT JOŠ JEDNOM ZDRAVSTVENOM RADNIKUPreminula laborantkinja Snežana Radovanović

Kažu da je uvek bila prema svima ljubazna.

bolnica

Foto: shutterstock

Ovog vikenda je u Domu zdravlja u Varvarinu dežurstvo počelo minutom ćutanja za Snežanu Radovanović (58), omiljenu laborantkinju ove zdravstvene ustanove koja je od posledica virusa korona preminula u Opštoj bolnici Kruševac.

Snežana je izgubila bitku sa bolešću na Infektivnom odeljenju kruševačke bolnice.

– Korona je odnela divnu osobu, našu laboratnjkinju Snežanu Radovanović bila je uvek tiha, predusretljiva, divna koleginica, kako je rekao njen suprug, uvek sa osmehom-svedoči dr Jasmina Rakić, direktorka Doma zdravlja „dr Vlastimir Godić“ u Varvarinu.

-Teško da možemo da poverujemo da nas je napustila. Veliki je to gubitak za njenu porodicu i za naš Dom zdravlja, gde je svi oplakuju. Ostaće zauvek u našim srcimama.

Snežanu dobro pamte i pacijenti.

Kažu da je uvek bila prema svima ljubazna.

Nikada se nije žalila na posao i bila je spremna da svima izađe u susret.U Domu zdravlja radila je od prvog dana, živela je u Bačini, gde je i sahranjena 7. januara.

U prvom talasu epidemije, Varvarin je izgubio još dva medicinska radnika. Kako su „Novosti“ pisale, od posledica KOVID infekcije preminuli su Miroslav Vasić (58), koji je važio za vrhunskog stručnjaka, a u rodnom kraju gde je godinama nakon završenog Medicinskog fakulteta u Nišu, imao privatnu praksu, bio je mnogima omiljeni lekar. Svoju karijeru, popularni dr Mića počeo je upravo u Domu zdravlja.

Samo nekoliko dana kasnije, virus je odneo život dr Dragoslava Arsića(70),uvaženog specijaiste-pneumologa, odbornika SNS u lokalnom parlamentu, koji je bio angažovan pri komisiji RFZO.

Izvor: Alo.rs

Link: https://www.alo.rs/vesti/hronika/preminula-laborantkinja-snezana-radovanovic/373290/vest

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply