U saobraćajnoj nesreći nastradao Dr Zoran Stevanović, načelnik Odseka za maksilofacijalnu hirurgiju Službe za ORL Opšte bolnice u Kruševcu

U saobraćajnoj nesreći nastradao Dr Zoran Stevanović, načelnik Odseka za maksilofacijalnu hirurgiju Službe za ORL Opšte bolnice u Kruševcu

KRUŠEVAC ZAVIJEN U CRNO Poginuo doktor Stevanović, sleteo motorom sa puta i ostao na mestu mrtav!

Kruševac žali za vrhunskim doktorom i velikim čovekom.
KRUŠEVAC ZAVIJEN U CRNO Poginuo doktor Stevanović, sleteo motorom sa puta i ostao na mestu mrtav!

Alo.rs

Saobraćajna nesreća se dogodila u Žabaru na magistralnom putu Aleksandrovac – Kruševac.

Dr Zoran Stevanović, načelnik Odseka za maksilofacijalnu hirurgiju Službe za ORL Opšte bolnice u Kruševcu poginuo je vozeći motocikl na magistralnom putu Kruševac – Aleksandrovac u selu Žabaru, a povređena saputnica je bolnički zbrinuta i nije u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnom izvoru, do nesreće je došlo kada je motocikl sleteo s puta, a uzrok je naglo kočenje zbog šljunka na putu.

Zoran Stevanović je rođen u Aleksandrovcu 1965. godine, a živeo je u Trebotinu. Osnovnu školu je završio u Žabaru, Medicinsku školu u Kruševcu, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1991. godine.

Specijalizirao je Maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, objavio više stručnih i naučnih radova na stručnim skupovima, konferencijama, kongresima i u naučnim časopisima i stekao zvanje primarijusa.Pune tri decenije je radio u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je stekao ugled vrhunskog stručnjaka, odličnog kolege i divnog čoveka, kojeg su mnogo voleli i uvažavali zaposleni i brojni pacijenti, a sada žale za njim, kao nenadoknadivim gubitkom.

Prema rečima dr Nikole Nikolića, načelnika ORL službe i brojnih koleginica i kolega, dr Zoran Stevanović je bio poznat u Kruševcu i Rasinskom okrugu, ali i u stručnim krugovima na nivou Srbije kao vrlo uspešan, vredan savestan i pouzdan lekar i saradnik.

Iza sebe je ostavio dve ćerke – studentkinje završnih godina Master studija francuskog jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu – Anastasiju i Irinu. Kremacija dr Zorana Stevanovića, po njegovoj ličnoj želji, obaviće se u Beogradu u najužem porodičniom krugu, a pre toga biće održana komemoracija u Opštoj bolnici u Kruševac, početkom iduće nedelje.

Izvor: Alo.rs

Link: https://www.alo.rs/hronika/crna-hronika/521903/krusevac-zavijen-u-crno-poginuo-doktor-stevanovic-sleteo-motorom-sa-puta-i-ostao-na-mestu-mrtav/vest

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply