U Rasinskom okrugu u posednjih 24 sata virus potvrđen kod 32 osobe, polovina od ovog broja u Kruševcu, na Infektivnom odeljenju bolnice na lečenju je 35 pacijenata

NAJVIŠE ZARAŽENIH OD POČETKA NOVOG TALASA: U Rasinskom okrugu 32 zaraženo, polovina iz Kruševca

НАЈВИШЕ ЗАРАЖЕНИХ ОД ПОЧЕТКА НОВОГ ТАЛАСА: У Расинском округу 32 заражено, половина из Крушевца

ČAK 32 novoinficirana slučaja u Rasinskom okrugu, od čega 14 iz Kruševca, registrovano je u rezultatima testiranja koji su pristigli u poslednja 24 sata. To je najveći broj novobolelih od početka jesenjeg talasa korona-virusa.

Osim u Kruševcu, novi slučajevi su iz Aleksandrovca-13, tri slučaja su iz Trstenika, dok je po 1 slučaj utvrđen u Varvarinu i u Brusu.

Foto: S. Babović

Bilans epidemije u okrugu je potvrđenih 1.778 potvrđenih slučajeva, od čega najviše u Kruševcu – 990. Korona-virus do sada je utvrđen kod 341 lica u Aleksandrovcu,196 u Trsteniku,119 u Brusu i 74 u Varvarinu.U Ćićevcu je registrovano 58 slučajeva.

Foto: S. Babović

Već danima je, kako su “Novosti” pisale, broj učenika kod kojih je potvrđen KOVID-19 od početka školske godine-7, a prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kruševac, tri nastavnika (jedan iz Kruševca i dva iz Trstenika) imaju potvrđeno prisustvo virusa. Porastao je i broj hospitalizovanih pacijenata i danas ih je 35 na Infektinvom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/930198/najvise-zarazenih-pocetka-novog-talasa-rasinskom-okrugu-32-zarazeno-polovina-krusevca

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply