U nedelju 11.12.2016. veliki humanitarni rok koncert u Zamajcu, početak u 17h

U nedelju veliki humanitarni rok koncert u Zamajcu

U nedelju veliki humanitarni rok koncert u Zamajcu – U nedelju, 11. decembra, od 17:00 pa sve do ponoći, na dve scene kultnog kruševačkog kluba Zamajac, biće održan svojevrsan rokenrol hepening, čiji će sav prihod biti namenjen lečenju mlade sugrađanke.

U nedelju veliki humanitarni rok koncert u Zamajcu

 

U organizaciji Udruženja rok umetnika Kruševca svoje učešće su do sada potvrdila gotovo sva relevantna imena ovdašnje scene: Fucktor 02, Blues Rezervata, Crveni Karton, Ludwig & Ludwig, John Wayne, Treća Smena, Shomi i Sinhro. Kompletan spisak izvođača uz okvirne satnice pojaviće se na društvenim mrežama tokom sedmice. Prenosimo vam, za početak, pismo kojim se javnosti obraćaju roditelji:

 

Apel za pomoć

Dragi Kruševljani,

molimo Vas za pomoć našoj mladoj sugrađanki, devojčici od 17 godina, koja boluje od retke anomalije krvnih sudova lica.

Do sada je deset puta bezuspešno operisana u Srbiji. Jedini spas, da ovaj mladi život konačno počne da živi, bez straha od smrtonosnog krvarenja ili nakaznosti lica, je operacija u nemačkoj klinici u Esenu.

Vaše malo, njoj može značiti sve…osmeh, koga više nema, radost, koja je ostala u operacionim salama, druženje, zaboravljeno u bolničkim čekaonicama…

Apel nije prevara, ovo je poziv u pomoć očajnih roditelja, koji kao i svi drugi roditelji žele zdravo dete i kraj ovoj agoniji. Ime devojčice ne objavljujemo, iako to nije običaj, po njenoj izričitoj želji, da bismo svoje dete poštedeli još jedne psihičke traume.

Unapred zahvalni roditelji.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply