U Kruševcu upucan žestoki momak iz 90-ih godina!

KRVAVA SAČEKUŠA U CENTRU KRUŠEVCA: Žestoki momak Braca Stevović upucan u vrat! Kruševačka policija je „sklopila“ je kockice vatrenog okršaja, koji se u nedelju u sred podneva, dogodio kod parka Kosturnice, ispred kafića „Andjela“ u Kruševcu

ŽRTVA SAČEKUŠE: Braca Stevović

Gotovo se sve zna i policija traga za napadačima, koji su u klasičnoj sačekuši iz pištolja naneli teške povrede Braci Stevoviću (43), dok je ovaj sa svojim bratancem bio u automobilu. Stevović je kroz stakla svog automobila pogodjen u predelu vrata i, kako nezvanično saznajemo u teškom je stanju.

On je posle ukazane prve medicinske pomoći u Kruševačkoj bolnici prebačen u niški Klinički centar.

– Stanje pacijenta iz Kruševca je veoma ozbiljno i kritično zbog mogućih komplikacija. Verujemo da će tokom dana biti stabilnije i da ćemo moći pacijenta da operišemo. On ima ranu od metka u vratnom delu- izjavio je direktor Neurohirurgije u Nišu prof dr.Nebojša Stojanović.

– Užas! Pucnjava se dogodila pokraj kafića ,,Andjela“ , a tu je usred bela dana u parku preko puta, bilo dosta dece-kaže jedan od naših sagovornika.

facebook.com MESTO SAČEKUŠE: Trg Kosturnica

Čaršijom se pronela i priča da je jedan od metaka okrznuo i Bracinog  bratanca, koji se sa njim nalazio u automobilu.

U ovom kruševačkom kvartu, podsećanja radi, pre dve godine u sačekuši ubjen je Goran Obradović zvani Suša, žrtva razračunavanja kruševačkih žestokih momaka, što se i ovoga puta ponovilo.

Žrtva obračuna, Braca Stevović, kao i njegov dve godine stariji brat, sredinom 90-tih godina važili su za „žestoke momke“ i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja. Poslednjih godina nisu bili u žiži javnosti a najviše su bili posvećni boksu.

Očekivali smo zvanično saopštenje Policijske uprave u Kruševcu, ali ono po svemu sudeći neće se izdavati sve dok se akteri ovog događaja ne uhvate I smeste iza rezetaka.

Izvor: Kurir.rs / Novosti.rs / Informer.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply