Da li su u Kruševcu huligani ponovo kamenovali autobus prevoznika sa Kosova?!

http://www.radiokim.net/pub/article/14893536656098_bici-neo-mt.jpg

Drugi incident za deset dana: Autobus sa Kosova pogođen flašom u Kruševcu – Incident se dogodio u nedelju oko 10 sati i prijavljen je policiji, rekao je Bici, vlasnik firme, dodajući da je njegova firma poslala drugi autobus koji će putnike odvesti do predviđene destinacije

http://www.radiokim.net/pub/article/14893536656098_bici-neo-mt.jpg

 

 

Prištinski mediji preneli su da je autobus prevoznika “Bici com” sa Kosmeta pogođen flašom dok je prolazio kroz Kruševac.

Mediji su, pozivajući se na vlasnika autobuske firme, naveli da je na autobusu oštećeno vetrobransko staklo, zbog kojeg dalje putovanje nije bilo moguće, preneo je RTS.

Incident se dogodio u nedelju oko 10 sati i prijavljen je policiji, rekao je Bici, vlasnik firme, dodajući da je njegova firma poslala drugi autobus koji će putnike odvesti do predviđene destinacije.

Bici tvrdi da se sličan incident dogodio i pre devet dana na istoj relaciji, ali da je u tom slučaju autobus nastavio dalje, jer polomljeno staklo nije ometalo kretanje.

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj napisao je na svom Tviter nalogu da osuđuje incident.

PROČITAJ JOŠ:  NAKON ODRŽANE SPASILAČKE VEŽBE VATROGASAC ISPAO IZ ČAMCA, ISEKLA GA ELISA MOTORA: Kolege šokirane, jer je vatrogasac koji je upravljao čamcem u trenutku nesreće UHAPŠEN!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Facebook Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *