U Kaoniku održan privredni savet Kruševca

privredni-savet

Na jučerašnjoj, inače petoj sednici privrednog saveta Grada Kruševca razmatrana je problematika zapošljavanja, veći  broj tema  u vezi predstojeće građevinske sezone ali i organizacije Vidovdanskih svečanosti. Domaćin Privrednom savetu Grada Kruševca bila je mlekara EKOMLEK iz Kaonika

privredni-savet

Prema rečima predsedavajućeg Saveta gradonačelnika Bratislava Gašića, Kruševac je jedna od malobrojnih sredina koja beleži rast zaposlenosti a od prvog jula krenuće se sa javnim radovima, a jedan od najznačajnih biće na uređenju reke Rasine. Članovi Privrednog saveta su informisani da je dobijena saglasnost za otvaranje organizacione jedinice Agencija za privredne registre u Kruševcu, što će značajno olakšati poslovanje i pristup tendersakim konkursima ovdašnjim preduzećima.

Domaćin pete sednice Privrednog saveta grada Kruševca bio je vlasnik i direktor mlekara EKO-MLEK iz Kaonika, Perica Janković. Ovaj kolektiv je više od 20 godina nosilac i privrednog i razvoja stočarstva u dolini Ribarske reke rekao je za RTK zamenik direktora Saša Nedeljković.

Dodajmo da je jedna od tema sednice privrednog saveta bila oraganizacija Vidovdanskioh svečanosti ali i pitanje ažuriranja postupka izdavanja građevinskih dozvola u Kruševcu .

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply