U FK Napredku vlada optimizam pred početak drugog dela prvenstva

FK_Napredak

Fudbaleri kruševačkog Napretka počeli pripreme za drugi deo šampionata Prve lige Srbije

FK_Napredak

Nema opuštanja, bez obzira na devet ili deset bodova prednosti u odnosu na protivnike, jer fudbal je čudna igra u kojoj je sve moguće – obazriv je šef Napretkove struke Nenad Milovanović.

Početkom iduće nedelje odlazimo na Dojran, gde imamo dva prijateljska susreta, vraćamo se u Kruševac i nastavljamo dve nedelje u Antaliji u Turskoj -objašnjava uspešni i iskusni stručnjak.

– Glavom kroz zid ne želimo u potrazi za pojačanjima, koja nam nisu neophodna – kaže sportski direktor Vladimir Matijašević.

– Sve je kao i ranije, u najboljem redu – tvrdi direktor kluba Vladimir Arsić

Fudbaleri kruševačkog Napretka počeli su pripreme za drugi deo prvenstva Prve lige Srbije. Šef Stručnog štaba Nenad Milovaović je objasnio režim rada i ciljeve ,ističući neophodan oprez, iako je ekipa pobegla rivalima devet odnosno deset bodova.

– Radićemo u Kruševcu,a već u ponedeljak odlazimo na Doijran, gde imamo dve dogovorene prijateljske utakmice, koje će trajati po sat vremena. Razlog je 50 dana odsustva sa terena i sada valja sve to nadoknaditi.

PROČITAJ JOŠ:  Posle poraza na svom terenu od direktnog konkurenta za ispadanje iz Super lige, celokupno rukovodstvo FK Napretka podnelo ostavku

Mi imamo dobru razliku bodova,ali nije na odmet oprez pred prolećni deo. U fudbalu je sve moguće. Opuštanja nema i tražim maksimalno zalaganje svakog kandidata za najbolji tim.

Dve nedelje ćemo provesti u Antaliji u Turskoj, gde bi trebalo da izbrusimo formu i već na prvoj utakmiici protiv Inđije u Kruševcu, 9.marta u 14 sati, videćemo dokle smo stigli. Računam da neće biti nikakvih problema oko titule prvaka i povratka u Super ligu – govori Nenad Milovanović.

Sportski direktor Vladimir Matijašević je govorio o oskudnom tržištu igrača i eventualnim pojačanjima.

Nešto se nismo opterećivali novim imenima, jer smatramo da, u ovom momentu, nema igrača koji bi bili od velike pomoći našem timu. Ako se nešto ukaže, videćemo. Smatramo da imamo tim za superligaško društvo – kategoričan je Vladimir Matijašević.

I direktor kluba Vladimir Arsić ne propušta da naglasi da će crveno – bela furija protutnjati na proleće drugom ligom i vratiti ekipu u elitno društvo.

Mi smo dokazali da smo najbolji i to ćemo samo overiti u narednoj polusezoni. U Napretku su oseća napredak u svakom pogledu, jer se precizno zna šta ko radi – rekao je Vladimir Arsić.

PROČITAJ JOŠ:  Posle poraza na svom terenu od direktnog konkurenta za ispadanje iz Super lige, celokupno rukovodstvo FK Napretka podnelo ostavku

Zbog školovanja kondicioni trener Miodrag Stračević je napustio Kruševac, a Nenadu Milovanoviću će pomagati Ivan Stefanović i trener golmana Miodrag Miletić.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply