U Aleksandrovcu potvrđeno da je 12 osoba zaraženo Korona virusom i odmah je uvedeno vanredno stanje, u Rasinskom okrugu 22 ljudi zaraženo poslednjeg dana

KORONA U RASINSKOM OKRUGU Potvrđena 22 nova slučaja, čak 12 iz Aleksandrovca

Korona virus

UPRAVO pristigli rezultati testiranja na KOVID-19 potvrđuju prognoze za Aleksandrovac, gde je jutros kako su “Novosti” objavile uvedena vanredna situacija: od 22 nova slučaja korona virusa u Rasinskom okrugu, iz ove opštine je čak 12 slučajeva!

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac, u Kruševcu je registrovano 6 novoinficiranih, u Trsteniku 4.

Od početka epidemije u Rasinskom okrugu korona virus utvrđen je u 1.627 slučajeva, a samo u Kruševcu-944. U Aleksandrovcu je sa poslednje pristiglim rezultatima testiranja virus potvrđen u 291 slučaju, dok je u Trsteniku bilans epidemije-147 potvrđenih slučaja.

Broj evidentiranih slučajeva u ostalim opštinama Rasinskog okruga ostao je nepromenjen: u Brusu-116,u Varvarinu – 69, odnosno u Ćićevcu-56 slučajeva. U režimu zdravstvenog nadzora je 4.724 lica iz Rasinskog okruga. Na Infektivnom odeljenju kruševačke bolnice hospitalizovana su 24 pacijenta.

Izvor: Novosti.rs
Link: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/928079/korona-rasinskom-okrugu-potvrdjena-22-nova-slucaja-cak-12-aleksandrovca
Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply