23 oktobar 2017

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu

Najnovije Vesti


inm11-20171021201612.jpg
Gradonačelnik Kruševca preminuo tokom posete Tajvanu - Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović preminuo je danas tokom studijske posete Tajvanu, saznaje "Blic". On je u poseti Tajvanu bio u
KRUSEVAC-Sajah_620x0-20171019225609.jpg
SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U KRUŠEVCU Broj gradilišta raste, ali nema ko da zida - Deficitarna zanimanja srednje stručne spreme: građevinci, zanatlije, majstori. Desilo se i da kuvar bude alergičan na
image-20171018200759.jpg
U Kruševcu počeli radovi na šestom kružnom toku - Na raskrsnici ulica Cara Lazara, Jug Bogdanove i Gazimestanske ulice u Kruševcu započeli su radovi na izgradnji šestog kružnog toka u
Rekonstrukcija-hotela-_Rubin_5-1085x650x11-20171018200618.jpg
Smešten u centru Kruševca, pored Spomenika kosovskim junacima, kao simbol grada pod Bagdalom, hotel "Rubin", nekada sa tri zvezdice, već nekoliko nedelja se rekonstruiše i adaptira za ulazak
komentar-20171017011350.jpg
Vulinov šou - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić baš nema
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Rijaliti Parovi uživo - TV Happy gledanje

Objavi na Fejsbuku ovaj video

Rijaliti Parovi uzivo gledanjeHepi TV Happy - Rijaliti šou Parovi uživo prenos - besplatno gledanje - Hepi televizija reality show Parovi 2015.

PAROVI UŽIVO plejer koji radi >>> PAROVI UZIVO Ukoliko se u plejeru iznad ne učita uživo prenos rijalitija Parovi onda kliknite na sledeći tekst kako bi gledali Parove u drugom prozoru direktno na Youtube-u: KLIKNITE NA OVAJ TEXT
KAKO BI OTVORILI PAROVI PLAYER


Parovi Uzivo
Obaveštenje za gledaoce iz dijaspore:

Učitavanje plejera traje oko 1 minut, molim vas da malo sačekate (morate imati instaliran VLC plejer) da bi ste gledali uživo Parove u trecem plejeru.

Detaljno uputstvo, sa slikama, kako instalirati VLC plejer se nalazi na ovoj stranici: UPUTSTVO VLC PLEJER INSTALACIJA

Ukoliko se TV Maldivi ne učita odmah i dobijete poruku o grešci, kliknite na sledeće dugme kako bi osvežili stranu:

 

Ukupno 21 osoba ušla je u velelepnu vilu, u kojoj će narednih deset nedelja trajati treća sezona rijalitija Parovi. Njihova imena i kratke izjave možete pogledati u galeriji!

Kažemo "osobe", a ne "poznate ličnosti", jer skoro polovina ovih ljudi uopšte nije poznata? Neki su sami za sebe rekli da "drže kafić" ili "menadžerišu nešto", dok su drugi bili uporni u tome da "igraju u nekim filmovima ili serijama" ili imaju bend.

Toj kategoriji pripadaju Jasmin Nevenkić, Miroslav Anđelić Kinez, Marko Crnogorac, Jovana Ristivojević, Jovica Veinović, Vladimir Stanimirović i Jovana Tomić. Tu je i Vita Tarot, koji je već obećao tretmane masaže i čitanje iz karata za ukućane.

Od estrade, čuli ste za Boru Drljaču, Lepu Lukić, Hasana Dudića, Tomu Pantera, verovatno i za Igora X, Cucu, modelsicu Ružicu... "Boje" estrade brane i Nela Vidaković i Ema Lapin.

Parovi TV Hepi

Tri starlete su u kući – Mimi Oro, Maca Diskrecija i Atina Ferari.

I na kraju, šta je rijaliti bez Jelene Golubović, jedne od najšokantnijih učesnica bilo kog rijalitija ikada u Srbiji, koja je na kraju i pobedila na Farmi?

Neda Ukraden i Džej, najavljivani ranije kao učesnici, jesu ušli večeras, ali ne kao učesnici, već kao posebni gosti prve žurke Parova.

Svi učesnici ušli su kao pojedinci, objasnio je voditelj nova pravila, a tokom igara imaće priliku da se spajaju. Aktivno učešće u igrama omogućiće im dobijanje pozitivnih poena, dok "kvariigre" i oni koji krše pravila mogu da računaju na negativne poene.

Poeni se sabiraju na tabeli, i onaj ko nedeljno ima najveći broj poena izuzet je od nominacije. Ko ima najmanje poena, automatski je nominovan.

Gledaoce očekuju redovna dnevna uključenja "live", vanredna uključenja, kao i uobičajeni pregledi dana.

Početak šoua je obeležio gaf u živom prenosu, pošto su reklame imale ton, a živi prenos samo sliku i pucketanje! Taj problem rešen je posle desetak minuta.

Ulazak će naročito pamtiti pobednica Farme Jelena Golubović, koja se "prosula" pri ulasku i rekla da to smatra znakom predstojećeg uspeha!

Rijaliti će trajati 70 dana, a pobednik će osvojiti sumu između 50.000 i 100.000 evra, u zavisnosti od toga koliko nagradni fond bude bio umanjen zbog kazni usled kršenja pravila rijalitija.

Voditelji šoua su Bojana Ristivojević i Ivan Ivanov, a trebalo bi da domaćica uključenja u vilu bude pevačica i voditeljka Maja Nikolić, i sama sa bogatim iskustvom u rijalitijima, od kojih su neki imali i sudski epilog.

Rijaliti Parovi uživo - TV Happy gledanje