TRAGEDIJA: Za tri dana zbog korone ostao bez porodice, umrli otac, majka i rođeni brat!

Župa ne pamti ovakvu tragediju – ZA 3 DANA OSTAO BEZ PORODICE ZBOG KORONE: Dok je Dejan sahranjivao oca i majku, stigla je vest da je izgubio i brata

Najstariji žitelji Župe ne pamte ovakvu tragediju koja je zadesila porodicu Maksić iz sela Vražogrnci u opštini Aleksandrovac.

Dejan Maksić ostao je za tri dana bez oba roditelja i brata.

U kruševačkoj kovid bolnici u četvrtak 18. februara Dejanu je preminuo otac Milovan 1949. godište, u petak 19. februara majka Nada 1955. i juče 20. februara i brat Goran rođen 1980. godine.

Dok je u subotu sahranjivao roditelje na seoskom groblju u Vražogrncima, iz Kruševca je stigla najgora moguća vest da je i njegov brat Goran, preminuo od posledica korona virusa.

Goran će biti sahranjen u ponedeljak 22. februara, pored svojih roditelja na groblju u Vražogrncima. Komšije i prijatelji koji teše neutešnog Dejana, imaju samo reči hvali za porodicu Maksić.

Pokojni Goran bio je izuzetno dobar momak, marljiv i pošten, voleo je da pored svojih poslova pomaže drugima, imao je retko dobru narav i plemenitu dušu.

Na seoskom domu stoje tri umrlice, u selu vlada velika neverica u sve što se dogodilo, a cela Župa se saoseća sa porodicom.

Dejan ostaje da se bori kroz život sa suprugom Biljanom i velikim bolom jer za tri dana izgubio svoje najmilije osobe sa kojima je delio sve što je život donosio – prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.

Izvor: Kurir.rs/ Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga

Link: https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3629337/za-3-dana-ostao-bez-porodice-zbog-korone-dok-je-dejan-sahranjivao-oca-i-majku-stigla-je-vest-da-je-izgubio-i-brata

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply