Tajna večera SNS batinaša i upravnika Sivog doma u Kruševcu?!

Ivan Mijailović VP Dom Kruševac

Dobili smo poruku od posetioca Kruševac Info web sajta o organizovanim batinašima SNS koji noću zavode red u Kruševcu, čuvaju plakate, ne dozvoljavaju nikom da lepi svoje plakate, oduzimaju propagandni materijal, štite SNS trojke koje sa biračkim spiskovima idu od vrata do vrata i žigošu oni koji neće glasati za SNS, itd. Ko je organizator batinaša?

Ivan Mijailović VP Dom Kruševac

Neposredno nakon ozvaničene odluke da će premijer Aleksandar Vučić pozvati na raspuštanje Skupštine Srbije, upravnik Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu Ivan Mijailović, desna ruka Bratislava Gašića, se u jednoj manjoj kruševačkoj kafani sastao sa dvanaestak mamaka, ošišanih do glave, sa uglavnom crnom odećom pripijenom uz telo, nabildovanih mišića, prekog pogleda, koji su se dovezli u besnim automobilima ne kruševačkih tablica i sa zatamnjenim staklima!

Postavljamo pitanje, da li je tom prilikom ugovoren posao batinjanja neistomišljenika SNS-a?

Da li su to ista ona lica koja su na izborima u Odžacima, Vrbasu, Zaječaru, Mionici, Majdanpeku, Kosjeriću, itd. uterivala strah u kosti građanima i zavodili „batinaški čas“ poput policijskog časa, kada se na ulice ne izlazi?!

Šema batinjanja se ponavlja u svim mestima – automobili iz drugih gradova, džipovi sa beogradskim tablicama, razni momci „razgovaraju“ ili dele poklone. Napadi su obično brzi i neočekivani, tako da žrtve često ne vide lice batinaša.

U ostalim gradovima Srbije gde su SNS batinaši sprovodili svoja nedela najčešće se isticao Zoran Milojević Zeća, koji se često može videti u pratnji ministra Aleksandra Vulinai!

SNS batinaš

Glavni batinaš SNS-a Zoran Milojević Zeća

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply