Bratislav Gašić „Sveti Bata“ ogroman novac iz gradskog budžeta daje na uređenje Bagdale, ulepšava se prostor za glamuroznu privatnu svadbu sina prvenca!

Ženidba sina prvenca Bratislava Gašića

KAD BIVŠI MINISTAR, KOJI JE U MEDJUVREMENU POSTAO SPRDNJA I SINONIM ZA BAHATOST, ŽENI SINA: Gašić odlučio da napravi DOMAĆINSKU SVADBU! Visoki funkcioner SNS kaže da je presrećan zbog venčanja svog naslednika Vladana i Dragane koje će se održati u nedelju u Kruševcu.

Ženidba sina prvenca Bratislava Gašića

Bratislav Vladan Gašić sa suprugom

Foto: Facebook/Vladan Gasic, Milena Đorđević

Bivši ministar odbrane i funcioner SNS Bratislav Gašić ušao je u sam finiš pripreme svadbe sina Vladana i njegove verenice Dragane Stojanović koje će se održati u nedelju.

Kako prenose beogradski mediji izvor blizak Gašićima, tvrdi da je gotovo sve spremno za venčanje i slavlje.

– Ostalo je još da se pripreme neke sitnice, ali je glavni deo posla završen. Vlada pomalo nervoza kao i kod svih koji prave svaku svadbu – tvrdi izvor.

Mladenci će se venčati u Crkvi Svetog Jovana na brdu Bagdala iznad Kruševca, čiju je izgradnju finansirao upravo Bratislav Gašić sa svojim bratom Bobanom, pa su na zidu hrama oslikane i njihove freske. Proslava će dalje biti upriličena u renoviranom restoranu “Bagdala”.

– Presrećan sam, to će biti porodični čin. Ništa specijalno neće biti na svadbi. Kao i svi ostali ljudi što organizuju venčanja, samo što će zvanice biti naši najviši političari i estradne zvezde najvećeg renomea, tako ćemo i mi tog dana biti normalno srpski domaćini koji će želeti da provedu lep dan sa porodicom – poručio je Gašić.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Mediji već dugo pišu o velikom venčanju Vladana Gašića i njegove verenice Dragane Stojković, s kojojm je nekoliko godina u vezi, a poslednje što je zaintrigiralo javnost jesu pokloni koje su razmenili za veridbu – ručne satove.

Gradiozne proslave povodom ženidbi svoje dece pravile su i neke Gašićeve kolege.

Ženidba Dodikovog sina Igora se dogodila prošle godine. Veselje je trajalo do zore i za njega se nije štedelo, a napravljeno je na Dodikovom imanju u Bakincima kod Laktaša, i to ispod velelepnog šatora. Lider Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je više od 500 zvanica kada je udavao ćerku Nataliju za Aleksandra Rakićevića iz Preljine, gde je venčanje bilo i upriličeno. Među zvanicama su bili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Vulin, Milanka Karić… Dok je bio premijer, Mirko Cvetković je pravio feštu zbog udaje ćerke Olge, i to u hotelu “Hajat”, a na venčanje nije zvao političare, pa čak ni Borisa Tadića. Lider BDZ i predsednik Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije Muamer Zukorlić pre četiri godine je ženio sina Osamu. Zukorlić, koji je u to vreme još bio muftija, slavlje je organizovao u Novom Pazaru, a bilo je prisutno oko 400 zvanica.

Nikad toliko puno novca, iznenada i bez plana i odluke Skupštine grada Kruševca, nije opredeljeno i utrošeno za sređivanje jednog parka u gradu. I lepo je što se neko setio da sredi park, međutim, problem je u tome što se park Bagdala uređuje za privatne potrebe jednog čoveka, moćnika, visokog funkcionera najveće političke stranke u državi, od skoro i „svetca“ koji krasi zidove svoje crkve na Bagdali! A na uštrb svih ostalih parkova u gradu, kojih iako ima malo, oni se ne održavaju i ne ukrašavaju kao ovaj park. A kamoli da „nikne“ neki novi park, iako za to ima prostora u gradu (Kupalište na Rasini, Lazarica, Pejton, Rasadnik, Bagdala, itd).

Trebaju li vlasnici ostalih većih ugostiteljskih objekata u gradu, Golfa, Konaka, Miličinog Dvora, Lunara, Nešvila, Verige-a, i ostali, da se pobune, da se zapitaju kako i oni da od grada izdejstvuju besplatno sređivanje prostora oko svojih objekata, kako bi privukli posetioce, kao što je to uradio Bratislav Gašić sa svojom Bagdalom, kako bi sutradan nakon održane svadbe svoga sina, naveo posetioce da dodju u njegov Restoran Bagdala, a uskoro i Hotel Bagdala, čiji temelji su već postavljeni!!!

Izvor: Telegraf.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply