Stigla delegacija iz Rusije i Belorusije na proslavu Vidovdana!

Delegacija iz Rusije i Belorusije u Krusevcu

Delegacije beloruskog Novopoloka i ruskog grada Elektrostal, koje su u poseti Kruševcu povodom obeležavanja Vidovdana, bile su danas gosti Trajal korporacije i Fabrike maziva. Obostrano je konstatovano da postoje velike mogućnosti unapređenja poslovne i privredne saradnje ovih regija

Delegacija iz Rusije i Belorusije u Krusevcu

Gosti iz beloruskog grada Novopolok i ruskog Elektrostala posetili su Trajal korporaciju i Fabriku maziva gde su se informisali o proizvodnim i tehničkim potencijalima ova dva kruševačka preduzeća. Oba grada su inače vodeći industrijski centri u svojim regijama istakli su, zamenik gradonačelnika Novopoloka Vićeslav Dolmoz i pomoćnik gradonačelnika Elektrostala Zovs Valerij Nikolojavič, što otvara mogućnosti značajnog unapređenja poslovno privredne saradnje.

Delegacije iz Belorusije i Rusije gosti su grada Kruševca povodom Vidovdanskih svečanosti i po rečima zamenika gradonačelnika Siniše Maksimovića očekuje se da ove sredine pored ekonomske, uspostave i širu društvenu saradnju. Grad Kruševac i beloruski Novopolok potpisaće, u drugoj polovini ove godine, povelju o bratamljenju .

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply