Specijalac iz Izraela drži seminar u Kruševcu, na Festivalu borilačkih veština

Foto: Sajt A. Nardi

Čuveni oficir Izraelske specijalne jedinice JAMAM, major Avi Nardija, koji je tvorac borilačke veštine KAPAP, držaće 22. novembra seminar u Kruševcu na poziv ovdašnjeg kluba „Vukovi”

 Foto: Sajt A. Nardi

 

Jedan od najpoznatijih „lovaca“ na teroriste u svetu, Avi Nardija, major izraelske specijalne jedinice (JAMAM) dolazi u Kruševac 22. novembra! Nardi je poznat kao tvorac KAPAP-a, veštine koja je specifična po tome što je isključivo vezana za izraelske specijalce, a u Kruševcu će biti u okviru Festivala borilačkih veština.

– Major Avi Nardija je tvorac KAPAP-a i neko ko je ostavio dubok trag u svetu specijalnih jedinica Izraela, kao i u segmentu borilačkih veština – ističe Nemanja Đorđević, trener poznatog kruševačkog kluba KAPAP kluba „Vukovi“. – Nije slučajno što je izabrao Kruševac kao mesto održavanja svog seminara iz KAPAP-a, jer je po njegovim rečima Kruševac pored Beograda jedan od najvećih centara i rasadnik novih talenata ove borilačke veštine.

Grad Kruševac kao jedan od najvećih centara borilačkih veština u Srbiji, koji jedini u kontinuitetu održava autentičnu manifestaciju Festival borilačkih veština.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply