SNS batinaši pretukli kandidata za odbornika Srpske Radikalne Stranke u Kruševcu!

Pretučen kandidat za odbornika

SRS: Naprednjački batinaši napali radikale – Srpska napredna stranka nastavlja da koristi svoje batinaše protiv političkih protivnika. U toku je organizovana kampanja sprečavanja uobičajenih predizbornih aktivnosti srpskih radikala, stoji u novom saopštenju Srpske radikalne stranke.

Pretučen kandidat za odbornika

 

 

Juče su u dva odvojena napada naprednjački batinaši napali i pretukli aktiviste Srpske radikalne stranke. U Kruševcu su trojica siledžija u Obilićevoj ulici oko 15.30 časova presreli i s leđa napali kandidata za odbornika Verkana Gvozdenovića. Uz psovke su ga upozoravali da više ne sme na konferencijama da pominje Bratislava Gašića. Gvozdenović je dobio udarac u glavu, a potom i po celom telu. Siledžije su Gvozdenovića odvukle u dvorište prostorija Srpske napredne stranke i nastavile da ga udaraju pesnicama i nogama. U prostorijama SNS je bilo više aktivista, ali niko nije priskočio u pomoć već pretučenom Gvozdenoviću, navode radikali.

 

Jedan od napadača i očigledno organizator je Saša Delić, bivši policajac i načelnik službe za javne nabavke u Gradskoj upravi Grada Kruševca. Delić je i ranije organizovao batinaše po celoj Srbiji, a iz policije je isteran zbog kriminalnih radnji. Gvozdenović je slučaj prijavio policiji i sa lekarskim uverenjem podneo krivičnu prijavu protiv trojice siledžija. Juče oko 16.30 časova u selu Vladimirovac, u izbegličkom naselju, u opštini Alibunar aktiviste Srpske radikalne stranke Jasminu Zagorac i njenog osamnaestogodišnjeg sina Nikolu napala je petočlana grupa naprednjačkih batinaša, kaže se u saopštenju SRS-a.

Srpska radikalna stranka smatra da je vlast odgovorna za ove incidente i poziva nadležne organe da reaguju po podnetim prijavama i da ubuduće spreče divljanje naprednjačkih bandi koje misle da se silom može sačuvati loša vlast, poručuju radikali.

Izvor: Pravda.rs

Link: http://www.pravda.rs/lat/2016/04/16/srs-naprednjacki-batinasi-napali-radikale/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply