SNS APSURD, SAMI SEBE DEMANTUJU! SNS glasao šest puta protiv zakona o lečenju teško bolesne dece iz budžeta Republike Srbije, a izborna krilatica je „Za našu decu“!

МАНДИЋ ОГОЛИО ВЛАСТ! „Парола им је ‘За нашу децу’, а гласали против лечења деце“ (ВИДЕО)

„На Штанду СНС-а са паролом „За нашу децу“ стоје људи који не знају имена болесне деце у Србији, а посланици њихове странке у Скупштини Републике Србије гласали су против закона о лечењу болесне деце из буџета државе“, навео је Иван Мандић, члан председништва Странке слободе и правде у Крушевцу.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

– Само да вам кажем један податак. Ови људи овде, које смо питали да ли није проблем да снимимо лајв снимак где се виде они и парола „За нашу децу“ и који су нам то дозволили, не знају ко је Дарија Величковић. Не знају ко је Никола Стојковић. То су деца из Србије која се боре против тешких болести и вапе за помоћ. Та деца се лече СМС порукама. Тако да када вам они кажу и када видите штанд „За нашу децу“, а људи не знају ко је Дарија Величковић и Никола Стојковић и остала деца, посетите их у сваком тренутку да је 157 људи који представљају СНС у Скупштини, гласало шест пута против закона о лечењу тешко болесне деце из буџета Републике Србије – казао је Мандић.

PROČITAJ JOŠ:  Kako je čovek koji je do juče prodavao kafu došao na čelo BIA? Kršenje zakona, psovke, vređanja, sprečavanje da deca dobiju normalnu školu...

Он је закључио да је парола „За нашу децу“ само обична пропаганда и лаж Српске напредне странке и да они не брину ни за чију децу, осим за своју.

Izvor: Pravda.rs

Link: https://pravda.rs/2020/5/28/mandic-ogolio-vlast-parola-im-je-za-nasu-decu-a-glasali-protiv-lecenja-dece-video/

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply