Sin Bratislava Gašića iako nije aktivan fudbaler u prvom timu Crvene Zvezde

Milan Gašić, Foto: Kurir

Pravo niotkuda na prozivci trenera Slaviše Stojanovića pojavio se Milan Gašić, sin visoko rangiranog funkcionera Srpske napredne stranke i gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića

Milan Gašić, Foto: Kurir

Milan Gašić, desno od Bobana Bajkovića

Anonimni Milan Gašić počeo je pripreme sa fudbalerima Crvene zvezde i treniraće sa ekipom u narednih nekoliko dana u Beogradu.

Ovaj 20-godišnji momak sin je potpredsednika SNS i gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića.

Mladi Gašić, kako saznajemo, nema aktivnu fudbalsku biografiju. Trenutno nije aktivan fudbaler, već uglavnom igra mali fudbal po balonima i terenima. Veliki fudbal je trenirao kao dete, ali odavno nije u trenažnom procesu.

Kako Kurir saznaje Milanu Gašiću neće biti ponuđen ugovor, niti je u planovima trenera Slaviše Stojanovića, ali je pitanje ko mu je i zašto omogućio privilegiju da se nađe među prvotimcima Crvene zvezde na početku priprema za prolećni deo sezone.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Jednoglasnom odlukom, profesorka dr Radmila Maksimović dobitnica je Svetosavske nagrade Kulturnog centra Kruševac za 2021. godinu, žena koja je majka, doktorka, sportista, kulturni radnik, borac za očuvanje životne sredine nauka, zapaženu ulogu ima u mnogim poljima - prosvetni rad, sport, književno stvaralaštvo, promocija ekologije, širenje i negovanje svetosavlja uz poštovanje korena, porodice kao institucije, tradicije i nacionalnog identiteta
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply