Serija monstruoznih ubistava u Kruševcu!

Nova hronika

PANIČNI STRAH SE ŠIRI KRUŠEVCOM: Jezivi zločini nižu se jedan za drugim u Lazarevom gradu – Spaljivanje, kasapljenje, ubistva…

Nova hronika

Jezivi zločin koji se pre nekoliko dana dogodio u Kruševcu, kada je kućna pomoćnica Marija K. zaklala pa spalila beživotno telo Milutina Petrovića u Ulici Cara Lazara, samo je poslednji u nizu koji je potresao grad pod Bagdalom…

Inače, gotovo na istom mestu dogodio se stravičan zločin 2012. godine kada je kada je brutalno iskasapljen penzioner Milan Ramić (76). Njega je sa više uboda nožem u grudi i preponski predeo usmrtila 16-godišnja prostitutka Gordana M.

Ovi i slični zločini samo su neki od onih koji užasavaju građane Krušrevca, a iz Centra za socijalni rad u ovom gradu kažu da je od početka godine bilo oko 500 prijava porodičnog nasilja.

Slađana Čabrić, direktorka Centra za socijalni rad, potvrdila je da se ovaj broj povećava, a žrtve nasilja u većini slučajeva su žene, starije osobe, ali i deca.

Inače, mnogo je jezivih slučajeva nasilja unazad par godina u Kruševcu. Među njima, slučajevi iz juna ove godine, kada je osumnjičeni S. M. (23) nakon rasprave u svom domu, tukao članove porodice, pa zapretio policii, ili kada je tridesetšestogodišnji M.S. nožem napao oca pa nasrnuo na majku i dalje zabrin javaju. Građani Kruševca još se užasavaju jezivog slučaja kada je februara ove godine kada je Ljubiša Vasić (26) po izlasku iz istražnog zatvora u Kruševcu, u kojem je bio zbog više krađa i razbojništava, ubio na spavanju svoju nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) dok je u susednoj prostoriji spavao njihov dvogodišnji sin.

Hitna pomoć

Kruševac još nije zaboravio ni prošlogodišnju tragediju, kada je Živorad Đokić (54), psihijatrijski pacijent, ubio suprugu Violetu (51), zadavši joj više uboda nožem po telu u porodičnom stanu, posle čega je presudio i sebi, skočivši sa balkona na šestom spratu.

Ubica je dva dana pre nego što je počinio stravičan zločin pušten na vikend iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti nadomak Niša, u Toponici gde je, pored ostalog lečen i od – patološke ljubomore.

Mnogi od jezivih slučajeva u Kruševcu dobili su epilog suda, ali ima još onih o kojima se vodi istraga. U Kruševcu još nije otkriven identitet starijeg muškarca čije je telo u raspadanju posle gotovo godinu dana sredinom jula pronadjeno u zapuštenom magacinu u Ulici Matijine bune. Dok se ne utvrde sve činjenice pronađeni leš je smešten u prosekturu, odnosno u specijalizovan izolovani prostor kruševačke bolnice.

Izvor: Srbija Danas/Informer.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply