Seksualni napasnik Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, izgubio izbore u Brusu

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus koji je optužen za seksualno uznemiravanje svoje sekretarice Marije Lukić, izgubio je na izborima u ovom gradu, saznaje „Blic“.

Prema nezvaničnim informacijama, i prvim preliminarnim rezultatima, SNS je i u toj opštinu odneo ubedljivu pobedu i šanse da Jutka formira vlast gotovo da ne postoje.

Sve ovo dešava se samo nekoliko dana kada je Jeličić trebalo da se pojavi na suđenju po tužbi Marije Lukić, na koje međutim nije došao, zbog čega bi trebalo da bude naloženo njegovo priviđenje.

Nepojavljivanje na sudu, pa ni to što mu preti hapšenje, izgleda Jeličiću nije ništa smetalo da danas prošeta do biračkog mesta, i glasa za listu koju je napravio nakon što je smenjen sa funkcije, a zatim i isčlanjen iz SNS u kojoj je bio.

Iako je prethodno bilo pomena da će na nastupajućim izborima biti nosilac liste SRS u tom mestu, ali ga se Vojislav Šešelj, nakon pritiska javnosti i pisanja „Blica“, odrekao. Jutka je zato samostalno izašao na današnje izbore.

PROČITAJ JOŠ:  PODMLAĐIVANJE RUKOVODIOCA: Na današnjoj sednici Skupštine grada Kruševac predviđeno je imenovanje pet novih direktora i vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećama i ustanovama

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply