Rukomet – Rukometni klub Napredak u četvrtfinalu Kupa Srbije u rukometu

rukometasi

Rukometaši kruševačkog Napretka, večeras u četvrtfinalu Kupa Srbije, dočekuju prvoplasiranu ekipu Super lige Vojvodinu iz Novog Sada. Susret počinje u 19 časova, ulaz je besplatan. Televizija Kruševac emituje snimak posle 23 časa.

rukometasi

Jedan polufinalista je poznat. Crvenka Jafa je pobedila Kolubaru iz Lazarevca 32:30, poluvreme 18:12. Traže se još tri. U Kruševcu, ORK Napredak dočekuje Vojvodinu iz Novog Sada, koja je pobedom u derbiju nad Partizanom iz Beograda najozbiljniji kiandidat za prvaka države. Da li crveno-beli iz Lazarevog grada mogu da se suprostave najboljem timu Super lige, nezahvalno je prognozirati, ali sigurni smo da će se boriti kao i uvek do sada, a na navijačima je da ih podrže sa tribina. U mnogo većem broju od dosadašnjih poseta u Hali sportova od 19 časova uz besplatan ulaz.

Neizvesno će biti,smatramo, i na utakmici Zaječar -Metaloplastika iz Šapca. Oba timna imaju podjednake šanse za plasman u polufinale, a najlakše je, čini se, beogradskom Patizanu koji gostuje ekipi PKB u Padinskoj Skeli i već je viđen u završnici Kupa.

Završnica turnira je 18. i 19. maja, a polufinale dan ranije, kada će se žrebom odrediti protivnici.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply