Roditelji prodali maloletnu ćerku za 3000 evra na 15 mesečnih rata i Opel Suzu!

PRODAO ĆERKU

NAJGORI OTAC NA SVETU? Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i to na 15 rata – Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku isplati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da dobije i automobil, kao i da mu još poklone neke vrednosti – rekao je dobro obavešteni izvor

PRODAO ĆERKU

Novac, Devojka, devojčica, tinejdžerka, zlostavljanje, problem tuga, depresija

Krivična prijava podneta je protiv Z.M. (54) zbog sumnje da je u julu ove godine svojoj sugrađanki V.S. u mestu Čitluk kod Kruševca prodao maloletnu ćerku po ceni od 3.000 evra i automobila marke “opel suza”.

Razlog za ovu prodaju je dogovor muškarca i žene koji su na ovaj način žele da u bračnu zajednicu spoje svoju decu.

– Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku isplati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da dobije i automobil, kao i da mu još poklone neke vrednosti – kaže dobro obavešteni sagovornik za Alo.

Ubrzo se priča o ovom slučaju proširila krajem, u koji je došla interventna jedinica.

Komšije tvrde da u kući osumnjičenog stanuje devetoro dece. Z.M. će se braniti sa slobode.

Inače, za delo trgovine ljudima u cilju eksploatacije rada, prinudnog braka, uspostavljanja ropskog ili sličnog odnosa predviđa se kazna zatvora od najmanje pet godina, dok maksimalna iznosi 12 godina.

(Telegraf.rs)

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply