Riblja čorba i ZAA na Trgu za novu godinu, doček uz vatromet, prinudni donatori kruševački privrednici i fabrike u stečaju!

Doček Nove godine na Trgu u Kruševcu uz ZAA i Riblju čorbu, vatromet u ponoć

 

Doček Nove godine na Trgu u Kruševcu uz ZAA i Riblju čorbu, vatromet u ponoć

Doček Nove godine na Trgu u Kruševcu uz ZAA i Riblju čorbu, vatromet u ponoć

 

I ove godine,  Kruševljane očekuje bogat, Novogodišnji program. Prema rečima zamenice gradonačelnika Vesne Lazarevic, svečani program počinje u 18 sati koncertom Kulturno umetničkog društva „14.oktobar“, predstava pod nazivom „Novogodišnji maskenbal“ koji izvodi Dramski studio Bata Miladinović Kulturnog centra Kruševac, planirana je za 19 casova. Nastup kruševačke grupe „ZAA“ zakazan je za 21 sat, dok se početak koncerta Riblje čorbe, očekuje oko 22 i 30. Tradicionalno, u ponoć uz novogodišnju čestitku, biće organizovan vatromet.

Svečani program u susret Novoj 2017. godini, počinje već 21.decembra, kada će u sali Doma sindikata u organizaciji Narodne biblioteke Kruševac biti organizovan susret sa piscima, Svečani program i kićenje Novogodišnje jelke, u organizaciji Turističke organizacije, planirani su za 24. decembar. Pored pomenutog, Mesna zajednicaMarko Orlović 26.decembra će organizovati podeli paketića, 28. u goste nam dolazi rusko dečije pozorište iz Novog Sada. Tradicionalna akcija „Treće dete“ biće priređena 29. decembra,a prijem za sve uspešne privrednike grada Kruševca istog dana u 17 sati. Zatvaranje glavne ulice i montiranje bine je 30. u 17 sati.

Prema rečima zamenice gradonačelnika Vesne Lazarević, i za doček Srpske Nove godine, biće organizovan program, a gost većeri je Marinko Rokvić.

Izvor RTK.rs

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply