Tek 2018. sa radom će početi prvi LIDL u Srbiji!

Lidl

A MI SE PONADALI Lidlove radnje tek za dve godine? Prodavnice „Lidl“ nemačkog lanca maloprodajnih objekata robe široke potrošnje, biće otvorene u martu 2018. godine, a ne kako su pisali mediji do kraja ove ili naredne godine.

Lidl

 

Kako je rečeno portalu 021 u sedištu kompanije u Nekarzulmu kraj Štutgarta, u planu menadžmenta je da iste godine otvore i prve objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, a dve godine kasnije i u Rusiji.

 

Za Srbiju je još ranije isplanirano istovremeno, a ne parcijalno otvaranje tačno 20 objekata koji će se nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu, Subotici, itd.

Planiranja su ozbiljna i rade se više godina unapred, a Nemci ne pridaju mnogo pažnje napisima medija ili dnevno-političkim izjavama.

U prvoj fazi će biti izgrađeno 10, a u drugoj fazi još 10 objekata. Distributivni centar će biti u Novoj Pazovi odakle će se dopremati roba za svaku radnju.

Podsetimo, prva radnja koju Lidl otvori u Novom Sadu biće na raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, tačnije kod kružnog toka koji razdvaja Novo naselje i Detelinaru.

PROČITAJ JOŠ:  MALE PLATE ILI LENJOST KRUŠEVLJANA? Iako na birou ima 10000 prijavljenih, nedostaje eliki broj radnika za privredu Kruševca, konkursi svakodnevno raspisani, radnici se uvoze iz Albanije!

Druga prodavnica će biti izgrađena na zemljištu Rasadnika Gradskog zelenila, kraj GSP-a na Futoškom putu, navodi portal 021.

Lidl posluje pod ovim imenom od 1930. godine, a samo u Evropi ima radnje u 26 zemalja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply