Razuzdan provod vaspitača i ZLOUPOTREBE rukovodstva dečije ustanove Nata Veljković – NASTAVAK (Fotografije)

Nata Veljkovic

Drugi deo teksta koji smo dobili od posetioca našeg sajta o zloupotrebama u ustanovi Nata Veljković i o razuzdanom ponašanju vaspitača ove ustanove. Pismo prenosimo u celosti, uz korekciju slovnih i gramatičkih grešaka.

Nata Veljkovic

Nedavno je direktorka PU Nata Veljković proslavila jubilarni rođendan sa poslovnim partnerima i najodanijim saradnicima u elitnom restoranu u gradu. Najjači utisak je poklon od prvih saradnika vaspitača, torta sa modelom nagog muskarca, prekriven peškirićem u predelu intimnog dela, sa flašom pića pored i dve čaše. Možda bi ovo bilo interesantno za neku omladinu, ali da li je za ozbilju ženu koja vodi vaspitno-obrazovnu ustanovu? Pitamo se čija je ideja, da li njena ili odanih saradnika , koji se bave vaspitanjem naše dece?

Koji je poklon još direktorka dobila neznamo,ali pozvani odani saradnici su davali po 1000 dinara. Da li su morali ili su mogli da se ljubazno zahvale na pozivu,to će ostati tajna.

Pitanje je da li su dok su bacali konfete i pomagali u gašenju svećica razmišljali KO ĆE PLATITI OVU „POSLOVNU“ PROSLAVU JUBILARNOG ROĐENDANA? DOGAĐAJ JE I OVEKOVEČEN, JEDNA OD SARADNICA JE ČAK NA GLAVI IMALA I UŠI KAO ZEČICA IZ PLEJBOJA!!!!! Kažu da je na kraju za odabrano društvo bio i „blagi“ striptiz, poklon jednog od šefova službi za direktorku, rođendan je to, nije mala stvar proslavljati jubilarni rođendan, treba otpoštovati direktora, prirediti mu iznenađenje kada već znaš šta voli. Sve je ovekovečeno slikama, pokazacemo vam neke (preuzete sa Fejsbuka).

ONO ŠTO JE PORAŽAVAJUĆE , DVA ČLANA UPRAVNOG ODBORA BIRANA IZ REDOVA RADNIČKE KLASE – VASPITAČI, I TO JOŠ GLAVNI VASPITAČI VRTIĆA, KAKO IM  KAŽE DIREKTORKA „VI STE DIREKTORI VRTIĆA, A JA USTANOVE“ I PREDSEDNIK SINDIKATA, VASPITAČ – BEZ GRUPE RUKOVODI ŠIVAROM U USTANOVI, NA PROSLAVI SU RAME UZ RAME SA DIREKTORKOM, JEDNA OD NJIH ČAK U CRNINI, UDRI BRIGU NA VESELJE. OVO IZGLEDA MOŽE SAMO U KRUŠEVCU. KO OVO PODRŽAVA I ZBOG ČEGA PITAJU SE RADNICI.

Šta je sledeće što možemo da očekujemo ?

OČITO DA NEMA ZABRINUTOSTI ŠTO SE RADNICIMA ISPLAĆUJE PLATA SA VELIKIM ZAKAŠNJENJEM, (U JANUARU ZA NOVEMBAR), ŠTO JE POSLOVANJE USTANOVE U DEBELOM MINUSU (KAŽU 33.000.000). SLAVI SE, RAME UZ RAME SA POSLOVNIM PARTNERIMA KOJI ŠTAMPAJU KARTICE ZAPOSLENIH BEZ NJIHOVE SAGLASNOSTI ZA KUPOVINU HRANE PREKO ADMINISTRATIVNE ZABRANE KOJU IZDAJE SLUŽBA RAČUNOVODSTVA.

A SADA KAŽU I DOGOVOR SINDIKATA, LJUBICE ŽIVKOVIĆ RUKOVODIOCA ŠIVARE, O KUPOVINI POKLONA ZA 8. MART ZA ZAPOSLENE ŽENE ČLANOVE SINDIKATA , MOŽETE LI POGODITI GDE? PA U ISTOM „AS MARKETU“, GDE SE KUPUJE HRANA ZA PREŽIVLJAVANJE.

PROSTO BOLI BRIGA LJUBICU ŽIVKOVIĆ ZA ČLANOVE SINDIKATA, SVE LEGALNO, PO ZAKONU ZA NAŠE PARE. FARSA – ČAK SE ORGANIZUJE I SASTANAK PREDSTAVNIKA SINDIKATA IZ SVIH  VRTIĆA DA DONESU ODLUKU O KUPOVINI POKLONA. PA ZAR STVARNO MISLE DA SMO TOLIKO GLUPI? OVO PONIŽAVANJE I BAHATOST DO SADA NIJE VIĐENO, KAŽU LJUDI KOJI RADE PREKO 20 GODINA U OVOJ, AKO TO MOŽEMO SADA RECI, DEČIJOJ USTANOVI.

AKO LOKALNA SAMOUPRAVA SVE OVO NAVEDENO NE PROVERI ZNAČI DA PODRŽAVA OVAJ NEVIĐENI KRIMINAL .

 

Ogorčeni zaposleni u Nati Veljković

 

 

 

 

 

 

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply