Category Archives: Aleksandrovac

Napao dvojicu policajaca, hteo da zapali policijska vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksandrovcu uhapsili su S.J. (54) iz ovog grada, osumnjičenog da je jutros, oko 6.30 sati, napao dvojicu policajaca, pošto je prethodno polio benzinom i pokušao da zapali četiri službena vozila ispred Policijske stanice Aleksandrovac.

policija Aleksandrovac napad

Uhapšen lopov, policajac iz Aleksandovca, optužen za teške krađe!

TEŠKA KRAĐA Uhapšen policajac koji je opljačkao kladionicu
Interventna

La Fantana otvorila novu punionicu gazirane i negazirane vode u Mitrovom Polju!

Toče blago Župe – Otvorena nova punionica gazirane i negazirane vode u Mitrovom Polju. Čak 70 odsto proizvodnje u novom pogonu namenjeno za izvoz

Opština Aleksandrovac nezakonito finansira emisiju Župska hronika

Suprotno Zakonu o javnom informisanju, opština Aleksandrovac svakodnevno proizvodi medijske sadržaje, koje opet mimo zakona, emituje na regionalnoj Televiziji.

Skupština Aleksandrovca donela nezakonitu odluku

Veliki šumski požar u selu Pleš kod Aleksandrovca

požar, požari, Hrvatska, Korčula, Pelješac

Šumski požar koji je danas izbio u selu Pleš u opštini Aleksandrovac, sada je pod kontrolom, a zahvaćena površina će tokom noći biti pod nadzorom vatrogasne jedinice, preneli su lokalni mediji.

požar, požari, Hrvatska, Korčula, Pelješac

 

Aleksandrovac uveo restrikcije u vodosnabdevanju

Usled visokih temperatura i nenamenskog trošenja vode, opština Aleksandrovac uvodi restrikcije u vodosnabdevanju svih potrošača od 22 do 6 sati ujutru

Funkcioneri Aleksandrovca povećali sami sebi plate za 30%

Čelnici Aleksandrovca povećali sebi plate za 30%?

U nameri da doskoče Zakonu o zamrzavanju plata u javnom sektoru, čelnici Aleksandrovca su povećali sebi plate za 30 odsto, a kako im to nije bilo dovoljno,  su naplaćivali i prekovremeni rad po stopi od 26 odsto na osnovnu platu.

Čelnici Aleksandrovca povećali sebi plate za 30%?

 

U Aleksandrovcu puštena u pogon nova trafo stanica

aleks

U prisustvu  ministara energetike i odbrane u Vladi Srbije, danas je u Aleksandrovcu puštena u pogon nova trafo stanica 110/35/10 kilovolti. Vrednost investije je 150 miliona dinara i njenim aktiviranjem obezbeđena je enregetska stabilnost u snabdevanju strujom stanovnika opština Akeksandrovac i Brus kao i dalji privredni razvoj tog kraja.

aleks

PROGRAM „ 51. ŽUPSKE BERBE 2014“

Župska berba PROGRAM

Celokupan program „Župske berbe“ za 2014. godinu

Župska berba PROGRAM

Aleksandrovac spreman za Župsku Berbu 2014. godine

jugoslav-stajkovac

Pedeset prva po redu privredno turistička manifestacija ,, Župska berba 2014,, može da počne. Aleksandrovac župski je spreman da dočeka blizu pola miliona ljudi kojii će se od četvrtka, 25. do nedelje, 28. septembra slivati u prapostojbinu vina. Predsednik Organizacionog odbora manifestacije dr Jugoslav Stajkovac, koji je predsednik Opštine Aleksandrovac kaže da će najveća svetkovina vinogradara Aleksandrovačke Župe okupiti brojne vinare i izlagače, kao i sve ljubitelje ovog rajskog nektara, pitkog Župskog vina koji će se točiti dokle god traje berba.

jugoslav-stajkovac