Protiv 14 osoba podnete krivične prijave zbog kršenja mera zdravstvene zaštite u vanrednom stanju, medju njima najviše vlasnika ugostiteljskih objekata koji su na malom prostoru primili veliki broj gostiju

Кривичне пријаве против 14 особа због кршења мера – Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу ће, по налогу надлежних тужилаштава, поднети кривичне пријаве против 14 особа, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.
hapsenje

Фото: Tanjug/MUP, ilustracija

Полиција ће против три особе из Трстеника и једне из Крушевца поднети кривичне пријаве због непоштовања мере самоизолације.

Такође, полиција је на улици затекла мушкарца који је прекршио Наредбу о ограничењу и забрани кретања лица на територији Републике Србије, саопштила је Полицијска управа Крушевца.

Кривичне пријаве биће поднете и против девет власника угоститељских објеката у Крушевцу који су дозволили да у објектима и баштама буде више особа него што је дозвољено.

Седам особа ухапшено због кршења здравствених прописа

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу ухапсили су седам особа, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Ухапшени су: О. С. (1996), С. С. (1971) и Д. С. (1993) из Александровца, С. И. (2001) и Д. С. (2000) са подручја Крушевца, као и Д. М. (1997) и Г. Д. (1992) из Босилеграда.

Полиција је осумњичене затекла за време полицијског часа на улицама у Крушевцу, Варварину и Александровцу.

Izvor: Dnevnik.rs

Link: https://www.dnevnik.rs/hronika/krivicne-prijave-protiv-14-osoba-zbog-krsena-mera-20-03-2020

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply