Privrednici iz Nemačke u poseti 14. Oktobru

14.-oktobar

Nemačka kompanija Ha-Be-Es-Ge ima interese da uspostavi poslovnu saradnju sa Industrijom 14. oktobar izjavio je nakon posete ovom kolektivu njihov predstavnik Hajnc Jozef Brokman. Ukoliko se postigne dogovor, „14. oktobar“ bi bio jedan od značajnijih saradnika ove nemačke kompanije za proizvodnju namenjenu pre svega ruskom tržištu, rečeno je tom prilikom. Inače Kompanija Ha-Be-Es-Ge na domaćem i stranom tržištu zastupa veći broj nemačkih poslovnih grupacija iz oblasti ekoloških tehnologija

14.-oktobar

Predstavnik nemačke kompanije Ha-Be-Es-Ge Hajnc Jozef Brokman, je izjavio nakon posete industriji „14.oktobar“ da kadrovski potencijali i kapaciteti ovog kruševačkog kolektiva garantuju dugoročnu uspešnu saradnju sa grupom evropskih kompanija iz oblasti energetike i ekoloških tehnologija. Ukoliko se postigne dogovor, „14. oktobar“ bi bio jedan od značajnijih saradnika ove nemačke kompanije za proizvodnju namenjenu pre svega ruskom tržištu, rečeno je tom prilikom.

Kompanija Ha-Be-Es-Ge na domaćem i stranom tržištu zastupa veći broj nemačkih poslovnih grupacija iz oblasti ekoloških tehnologija. Dolazak nemačkih privrednika ukazuje da ovaj kolektiv ima tržišnu perspektivu, izjavio je generalni direktor Industrije kruševačke industrije Dragi Nestorović.

Ukoliko se postigne dogovor, „14. oktobar“ bi bio jedan od značajnijih saradnika ove nemačke kompanije za proizvodnju namenjenu pre svega ruskom tržištu. Do kraja ove nedelje, Industriju 14.oktobar posetiće još četiri strane privredne delegacije, iz Kuvajta, Italije, Rusije i Belorusije što je značajan korak ka tržišnom pozicioniranju preduzeća, čime se, ocenio je direktor Nestorović, istovremeno trasira i put za izlazak iz procesa restrukturiranja.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply