Povećana bezbednost u zgradi Skupštine opštine Kruševac

„Čarapani“ postali posebno oprezni posle incidenta u Užicu i ranjavanja novinara Milana Đokića

Posle ranjavanja novinara Milana Đokića u užičkoj Gradskoj kući, u sedištu lokalne samouprave grada pod Bagdalom odlučili su da podignu nivo obezbeđenja. Iako sličnih incidenata u Kruševcu nije bilo, Komunalna policija je pokretnim patrolama „pokrila“ zgradu Gradske uprave, u kojoj su i sedište lokalnog parlamenta, kabinet gradonačelnika.

Kako je saopšteno, pored neprekidnog dežurstva portira, po smenama, tu su i sigurnosne kamere, a Finansijskim planom za 2016, predviđena je i nabavka detektora za metal… Inače, iz Gradske uprave Kruševca predočavaju i to da gradonačelnik nema posebno obezbeđenje.

Podsetimo, u zdanju Gradske uprave (na slici) neretko se održavaju i važni prijemi delegacija, te sastanci sa investitorima i građanima, ali i koncerti i tribine od šireg značaja, a većoj bezbednosti svih, po svemu sudeći, doprinosi i činjenica da se u blizini, na samo stotinak metara, nalazi i sedište ovdašnje Policijske uprave.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Osoba od 33 godine na respiratoru već dve nedelje, zaražena na korona žurci, do 70 pacijenata stalno u intenzivnoj nezi, kovid bolnice u Kruševcu
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply