Ponovo pucano na Hemel taksi vozila

Hemel pucanje

Pucajući iz automatske puške, rano jutros oko četiri sata, nepoznati počinilac je izrešetao pet vozila marke “fijat”, vlasništvo “Hemel taksija”. Vozila su se nalazila na parkingu, u Ulici Gavrila Principa.

Hemel pucanje

– Nekima su motori još bili vrući. U trenutku kada je pucano na vozila dispečerka je bila u toaletu i pomislila je da neko lomi staklo na ulaznim vratima. Počinilac je bio dobro pripremljen jer je prvo pucao u dva vozila ispred zgrade, a potom je otišao na parking i pucao u još tri automobila – objašnjava Gorica Živković iz “Hemel taksija”.

Svih pet vozila je ozbiljno oštećeno. Na nekima su slomljena stakla na prozorima, izbušene gume a na dva vozila su ozbiljno oštećeni motori.

Policija je odmah izašla na lice mesta, ali još nije izdala saopštenje povodom ovog slučaja.

– Ovo je treći put da nas napadaju. Juna 2012. godine takođe su pucali na naša vozila i tada je iz automata ispaljeno više od 70 metaka. Pred prošlu Novu godinu neko je pokušao da molotovljevim koktelima zapali automobile ali je izašao čuvar, pa je napadač pobegao. U oba slučaja policija nije pronašla napadače – kaže vlasnik “Hemel taksija” Nemanja Živković.

PROČITAJ JOŠ:  U Kruševcu otkrivena laboratorija za veštački uzgoj marihuane u podrumu mladića starog 27 godina

U ovom taksi udruženju , koje ima 13 vozila, ocenjuju da je motiv napada konkurencija među taksi službama u gradu.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply