Ponovo korišćeni noževi, u obračunu u kladionici!

Noz obracun

Kruševljanin S. A. izboden je u kladionici “Olimp bet” ulici Kneza Miloša (preko puta DIS-a).

Noz obracun

 

Kruševljanin S. A. (38) izboden je u kladionici “Olimp bet” ulici Kneza Miloša. Slučaj se za sada kvalifikuje kao ubistvo u pokušaju. Naš izvor navodi da je u sukobu, koji se odigrao u sredu uveče oko 21:20 učestvovalo nekoliko lica.

– Dvostrukom ubadanju prethodio je najverovatnije bezazlen povod, prvo su se verbalno sukobili, a potom i fizički – iznosi nezvanično izvor “Novosti”. – Ranjeni muškarac je najpre od jednog lica zadobio povredu glave pivskom flašom, a potom ga je drugo lice ubolo nožem.

U Višem javnom tužilaštvu potvrđeno nam je da se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta i pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela. Žrtva ubadanja zbrinuta je na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice, odakle će nakon još jednog snimanja, biti upućena na kućno lečenje.

Ovo je drugi ozbiljan incident s noževima u Kruševcu za manje od nedelju dana. Prošlog vikenda su u kafani “Novi zamak” u obračunu nožem povređene tri osobe, među kojima jedno lice kao i u poslednjem slučaju takođe ranjeno u leđa, ali sa težim posledicama.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply