16 decembar 2017

RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

HOT NEWS
Objavi na Fejsbuku ovu stranicu

Najnovije Vesti


IMG_1462883571-20171211123119.jpg
Kruševljanin preko INTERNET PREVARE nasamario Amerikance za 152.000
PicsArt_12-06-03.14.23-20171207003542.jpg
Opozicija povodom krize u Apotekarskoj – Grad  i Republika je “pustili niz
radovi-na-putu-20171127015345.jpg
Двери: „Крушевац пут“ део шеме за испумпавање пара из буџета
stocna_hrana_290517_tw1024-20171122115522.jpg
U HI Župa nakon privatizacije pokrenuta proizvodnja - U decembru i otvaranje fabrike aditiva stočne hrane u Kruševcu Ilustracija (Foto: Nataliia
saobrac-ajna-policija-stefan-stojanovic-1-20171103180124.jpg
Šokantni rezultati testa: Pola vozača drogirano!? Opasnost u saobraćaju ne predstavljaju samo oni koji imaju alkohol u krvi, već i vozači koji voze pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, što
Pratite nas, klik ispod na SVIDJA MI SE ili LIKE

Anketa

Podržavate li postavljanje zaštitnog zida na Bruskom putu koja zvučno i fizički izoluje romsko naselje?
Rezultati

Uživo Gledanje Televizije - Domaći Kanali

Kruševac put u šemi za ispumpavanje novca iz budžeta Kruševca, a u korist gradskih moćnika!

Objavi na Fejsbuku ovaj video

Двери: „Крушевац пут“ део шеме за испумпавање пара из буџета Крушевца

Dveri: „Kruševac put“ deo šeme za ispumpavanje para iz budžeta Kruševca

Да ли је нормално да власти у Крушевцу троше енормне количине новца из буџета на асфалтирање у годинама највеће економске и социјалне кризе за последњих 30 година, у годинама највеће незапослености, немаштине, док се хиљаде радника, који су у пљачкашким приватизацијама протеклих година остали без посла, бори за голу егзистенцију?

Практично да не постоји улица у Крушевцу која није била раскопана у последњих пар година, не постоји село у целом Крушевцу у коме машине „Крушевац пута“ нису обављале неке радове, асфалтирана су комплетна градска насеља... Ову количину асфалта употребљену за последњих пар година у Крушевцу нису заједно потрошиле све власти у Крушевцу од почетка вишестраначја. Притом квалитет урађеног посла некада и сада не могу се никако упоредити.

Зашто власт толико асфалтира? Зашто се бахато без икаквог плана изнова раскопавају улице које су комплетно биле сређене протеклих година?

Одговор је врло прост – зато што „Крушевац пут“ није више јавно предузеће већ приватна фирма чије газде имају потпуну контролу и моћ над крушевачким политичарима који планирају и изгласавају буџет и који им дозвољавају и омогућавају да раде шта хоће, да новац из буџета узимају и капом и шаком!

Док је „Крушевац-пут“ био јавно предузеће, власт је морала много рационалније да планира буџет како би се он равномерно распоредио и да би се задовољиле све потребе града у мери колико тај буџет дозвољава. Од доласка Српске напредне странке на власт та ситуација се потпуно променила! Остале потребе града задовољавају се „на кашичицу“ док се апетити за новцем фиктивних и стварних власника „Крушевац-пута“ као и фабрике за производњу бетонских елемената (Бехатона), сви смо сведоци, не могу никако заситити.

Оваква спрега локалних моћника са политичарима у нормалним земљама се назива организованим криминалом и предмет је истраге Специјалног тужилаштва, односно Тужилаштва за организовани криминал, док се то у Србији још увек назива успехом власти у изградњи инфраструктуре.

Постављамо питање властима у Крушевцу - Ко су стварни власници овог предузећа? Ако се зна да је Зорица Станковић на место директора дошла на препоруку садашњег директора БИА-е, Братислава Гашића, са којим је школска другарица, одговор наслућујемо.

Паралелно са пустошењем новца из буџета који одлази на рачуне фирми финансијера СНС, налогодаваца, браће, пријатеља и кумова, одвија се и уништавање јавних предузећа, која полако али сигурно постају приватна предузећа лица блиских власти, који ће за свој уложени новац у политичку кампању СНС бити награђени продајом јавних добара њима. То се никако не сме дозволити, јер су то предузећа свих грађана Крушевца и тако мора остати.

Српски покрет Двери зато позива све часне и поштене суграђане који се не мире са овим мафијашким „дрп“ системом који је СНС успоставила и желе да помогну да се најкриминалнија власт у историји Крушевца што пре приведе крају, док не буде прекасно, да се што пре укључе у политичку борбу! Ако ова власт опстане, Крушевац неће опстати!

Градска организација Двери у Крушевцу

 

Kruševac put u šemi za ispumpavanje novca iz budžeta Kruševca, a u korist gradskih moćnika!
Krusevac 2017.