POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA KOD KRUŠEVCA: Žena sa povredama glave primećena na obilaznici oko Kruševca, hitno prebačena u KC Niš

POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA KOD KRUŠEVCA: Žena sa povredama glave primećena na obilaznici oko Kruševca, hitno prebačena u KC Niš

„NOVOSTI“ SAZNAJU IDENTITET RANJENE ŽENE U KRUŠEVCU: Povrede nanete oštrim predmetom

KAKO saznaju “Novosti”, teške povrede u predelu vrata i glave sinoć je u Kruševcu zadobila Gordana P.(50) iz ovog grada.

Žrtva je kako su “Novosti” već objavile primećena oko 20 sati na periferiji grada, a prema poslednjim saznanjima-trasportovana je na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

– Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć – navodi izvor “Novosti” – Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.

Kako saznajemo, lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je neophodno dalje lečenje. Kako su “Novosti” već objavile, ovaj slučaj istražuje Više javno tužilaštvu u Kruševcu, a delo se u ovom trenutku kvalifikuje kao pokušaj teškog ubistva. 

– U toku je operativni rad na terenu, razgovara se sa licima koja su od interesa za istragu i koja bi mogla imati bliže informacije u vezi sa mogućim izvršiocem krivičnog dela – iznosi izvor “Novosti”.

Izvor: Novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/hronika/nesrece/1017050/novosti-saznaju-identitet-ranjene-zene-krusevcu-povrede-nanete-ostrim-predmetom

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply