Poginuo fudbaler Sloge iz Ćićevca

Noćas oko 2 i 50 h na regionalnom putu Pojate-Kruševac u selu Lučina dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je pogino fudbaler Sloge i Ćićevca Nenad Stojković, dok su  su dva putnika u autobusu lakse povredjena a jedno lice teže.

Do nesreće je došlo pošto je vozilo marke pežo kojim je upravljao stradali Nenad Stojković iz neutvrdjenih razloga preslo na levu stranu puta i direktno udarilo u autobus koji je isao iz suprotnog pravca (Kruševca). Od siline udara nesrećni Stojković ostao je na mestu mrtav dok su dva putnika iz autobusa lakse a jedan teže povredje.
Uvidjaj na licu mesta izvršio je zamenik osnovnog javnog tužioca u Kruševcu u prisustvu saobraćajne policije MUP a Krusevac a uzrok nesreće biće naknadno saopšten po okončanju istrage mada su i sada svi detalji gotovo poznati. Inače zbog ove nesreće regionalni put  Pojate-Kruševac bio je zatvoren do jutarnjih sati a vozila su preusmeravana na alternativni pravac preko Varvarina.

Nenad Stojković bio je aktivni sportista  igrao je za FK Slogu iz Ćićevca pre toga za svoj Trudbenik iz Stalaća gde je i živeo a u karijeri nastupao je i za FK Temnić iz Varvarina, SFS Borac i Ozren iz Sokobanje. Bio je primeran sportista a te kobne večeri vraćao se iz Ćićevca gde je postio jednog svog klupskog druga. Zbog ove nesreće veliki lokalni derbi Prve lige Rasinskog okruga koji je sutra trebao da se igra u Stalaću izmedju Trudbenika i Ćićevačke Sloge biće odložen, a veliki broj ljubitelja sporta i prijatelja ispratiće ga na večni počinak u nedelju u 13 sati na mesnom groblju u Stalaću.  Interesantno je reći da je na samo stotinak metara dalje pre dvadesetak godina pogino i njegov otac Boban Stojković poznati fudbalski sudija.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply