Počelo šminkanje grada za vojnu paradu

Povodom predstojeće centralne proslave Dana vojske Srbije u Kruševcu, Direkcija za urbanizam i izgradnju,pored redovnih aktivnosti, radi i na sanaciji centralnih gradskih saobraćajnica.

Direkcija za urbanizam i izgradnju, uključena je u generalno sređivanje grada, istakao je direktor ove ustanove Radmilo Nikolić i naglasio da su pored sanacije centralnih gradskih saobraćajnica, u toku i pripreme i planovi za regulisanje saobraćaja pre i za vreme centralne svečanosti, koja će biti održana u Kruševcu 20 aprila.“Naša ustanova redovno učestvuje u svim aktivnostima kada je reč o sređivanju grada“ – istakao je Nikolić, što potvrđuje i rekonstrukcija platoa ispred bioskopa Kruševac, koja je u toku.“Zbog lošeg vremena, radovi traju duže,nego što smo očekivali. Ipak, urađen je veliki posao a građani će novi izgled navedene lokacije, moći da vide do kraja meseca„-rekao je direktor Radmilo Nikolić.

Pored pomenutog, u okviru planiranih aktivnosti za naredni period on je, između ostalog, najavio izgradnju Miličine i Kumovske ulice, rekonstrukciju Obilićeve i popločavanje šetališta u Vidovdanskoj ulici, od spomenika Kosovskim junacima do Topličine.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply