Podneta krivična prijava protiv NN lica zbog obaranja servera grada Kruševca

SERVERI GRADSKE UPRAVE U KRUŠEVCU BLOKIRANI: Podneta prijava protiv NN lica

СЕРВЕРИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ У КРУШЕВЦУ БЛОКИРАНИ: Поднета пријава против НН лица

Foto: S.Babović

GRADSKA uprava u Kruševcu podnela je krivičnu prijavu protiv NN lica nakon otkrića da je blokiran rad servera u Gradskoj upravi, saopštila je gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović u snimljenoj izjavi za lokalne televizije, gde, između ostalog, navodi da su službe GU u ponedeljak ustanovile da ima problema sa funkcionisanjem servera.

– Odmah smo po otkrivanju ovog problema obavestili sve nadležne organe, Policijsku upravu, Bezbednosno-informativnu agenciju, službu za tehnološki kriminal i naravno podneli smo prijavu protiv NN lica koje je blokiralo rad naših servera – kaže gradonačelnica Jasmina Palurović u emitovanoj izjavi, dodajući i da “sve ove službe rade na rasvetljavanju i na rešavanju ovog problema i u saglasnosti i u kordinaciji sa Osnovnim javnim tužilaštvom očekujemo da se ovaj problem najskorije reši”. Kaže i da bez obzira na to što se dogodilo, “rad Gradske uprave nije ugrožen, ona potpuno nesmetano radi i obavlja sve svoje funkcije”.

Foto: S.Babović

Zvanično saopštenje o ovom događaju nije objavljeno na sajtu Gradske uprave. Nisu se oglasile kruševačka policija i postupajuće tužilaštvo. Nije predočeno da li eventualno postoje određene posledice usled “problema sa funkcionisanjem servera”.

Izvor: Novosti.rs

https://www.novosti.rs/srbija/vesti/984244/serveri-gradske-uprave-krusevcu-blokirani-podneta-prijava-protiv-lica

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply