Pobuna protiv izgradnje gasne stanice na dečijem igralištu pored škole, a pod prozorima stanova!

Kruševac: Brane park za decu – Stanari šest solitera na Bulevaru Nikole Pašića protestuju zbog postavljanja nove gasne stanice. Izgradnja na 40 metara od osnovne škole sa 1.500 đaka

KRUŠEVAC – Stanari šest solitera na Bulevaru Nikole Pašića u naselju Kolonija počeli su prikupljanje potpisa kako bi zaustavili planove za izgradnju gasne stanice na mestu gde se nalazi park za decu.

– Merno-regulaciona stanica trebalo bi da bude izgrađena na svega 40 metara od Osnovne škole „Nada Popović“ koju pohađa oko 1.500 đaka, 10 metara od naših solitera gde u 324 stana živi par hiljada ljudi i pre svega, u parku gde se igraju naša deca – ogorčena je stanarka Ana Mišić.

Stojadin Cvetković, predsednik Skupštine stanara kule 7 iznosi da su se stanari još prošlog juna žalili na Plan detaljne regulacije Kolonije, da su pisali i ministarstvu energetike, a da im je iz Gradske uprave odgovoreno da će se stanice izmestiti iz zone parka u zonu parkinga.

– Ali radnici su pre dva dana obeležili za iskop upravo mesto u zoni parka, iako nam je predočeno da je naša primedba delimično usvojena – kaže nam Cvetković.

Izvor: Novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:600859-Krusevac-Brane-park-za-decu

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply