Pismo čitalaca – prevaranti vladaju u Kruševcu – JS gradski većnik

Jedinstvena Srbija Krusevac prevara

Ovaj tekst je pismo čitaoca našeg sajta koje objavljujemo u celosti, bez izmene teksta i skrivanja bilo čega. Objavljujemo ga jer verujemo da je sve ovo istina. Pročitajte koji ljudi sa nikakvim moralnim kredibilitetom vladaju gradom, kome narod daje poverenje na izborima. U tekstu se spominje jedan gradski većnik iz redova Jedinstvene Srbije (na slici).

Jedinstvena Srbija Krusevac prevara

„,,,Familija,,, Mislio sam da je javni servis Radio televizija Krusevac ozbiljna televizija i da nema uticaj politickog vrha krusevca i da je to servis gradjana da nas obavestava i informise sta se desava u gradu Krusevcu i okolini. Zasta je placaju gradjani Krusevca iz budzeta. A ne da stiti necije licne interese i siri lazi.

Pre par dana gostovao je gradski vecnik iz Jedinstvene Srbije Zarko Andjelkovic – Magarac \nadimak sve govori/. Doso je u emisiju da kaze kako se sire lazi o njemu kako je on u bekstvu zbog dugova i da on nikom nista ne duguje i da nikog on ne vara. Kao prvo taj gospodin se lazno predstavlja sa nekom diplomom a svi znamo da je on elektricar treceg stepena. Licno je ja video, pokazao mi a i licno znam, porastao Magarac u mom komsiluku, slucajno kad se doselio iz Aleksandrovca gde je rodjen. A ovo i nije bitno, bitno je da je on duzan mnogima. Nabrojacu neke koga je izvarao: duzan je auto limaru iz Cicevca za limariju audija koji je vozio 700 evra, licno ga ja odveo i garantovao, Zoranu graditelju za radove u restoranu Vinjak 5 1800 evra, dok je bio racunopolagac u kladionicama premier radnicima nije dao 3 plate i mnogima nije platio kiriju za lokale i struju, licno sam osetio na svojoj kozi, dok smo bili u Jedinstvenoj Srbiji dobijali smo pare za stranku od opstine preko FK Borac iz Bivolja, on i predsednik se bairili, ostali smo duzni gospodinu Trajkovicu oko 4500 evra, pokrao karte sa Dejanom Milovanovicem od utakmice Napredak-Crvena Zvezda i da ne nabrajam ima jos na stotine njegovih prevara, ali najvise me je dirnula prevara kada nam je zajednicki prijatelj umro Zagorac Dejan – Soca kada smo se dogovorili nas nekoliko drugara koji smo tog coveka voleli da mu podignemo spomenik i da damo svi pare samo je magarcina prevarila kamenoresca i nije mu odnela 100 evra ni dan danas. Sad vi ocenite o kakvom se coveku i prevarantu radi. Stojim iza ovoga sto sam rekao i licno i papiroloski. Molim gradonacelnika gospodina Bratislava Gasica da upozori javni servis Radio televizija Krusevac da to nije nicija prcija vec javni servis gradjana Krusevca i da gradjane interesuje da cuju samo istinu. ,,,Familija,,, Nikolic Gradimir“

PROČITAJ JOŠ:  Poplomljeno staklo na prostorijama Srpske radikalne stranke u Kruševcu

Tekst je samo prekucan kako je u originalu pisan velikim slovima. Objavljen je po preporuci prijatelja koji zna da je ovo potpuna istina.

U originalu je tekst napisao Gradimir Nikolić – Familija, doskorašnji nerazdvoni prijatelj u tekstu spomenutog gradskog većnika.

 

Ukoliko i vi imate neku priču koja kritikuje bilo koju anomaliju u gradu javite se porukom na Fejsbuk profilu Kruševac Info i posle provere će sigurno biti objavljena.

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply