Pijanica se automobilom spustio pešačkom stazom i rampom za invalide prema autobuskoj stanici, a onda je uhapšen!

HAOS U CENTRU KRUŠEVCA – Automobilom vozio po pešačkoj stazi, pa je krenuo niz stepenice! Evo šta se u stvari desilo (FOTO) – Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se danas u Kruševcu u blizini glavne autobuske stanice, tik pored Doma zdravlja nešto posle 16 časova

Vozio po pešačkoj stazi, Foto: Fotografije korisnika sa interneta, koje su stigle stranici Kruševac Info u poruci/RTK

Kako je za Televiziju Kruševac potvrđeno, vozač putničkog automobila jagodinskih tablica nasilnički se ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pešačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice.

Samo pravovremenom akcijom kruševačke saobraćajne policije, sprečena je možda saobraćajna nezgoda sa nepredvidivim posledicama, objavila je Televizija Kruševac i prikazala dve slike.

Policija je zbog nasilničke vožnje privela i zadržala muškarca sa inicijalima D. M. starog 44 godine iz okoline Kruševca. Prilikom intervencije policije, utvrđeno je da je ovaj vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu.

Vozio po pešačkoj stazi

Izvor/Foto: Alo.rs

Link: https://www.alo.rs/vesti/drustvo/automobilom-vozio-po-pesackoj-stazi-pa-je-krenuo-niz-stepenice-evo-sta-se-u-stvari-desilo-foto/352824/vest

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply