Penzioner dva puta za 4 dana pronašao veću količinu novca

1 posteni nalazac novca 1 nn.jpg

Za četiri dana, Milutin Živković iz Varvarina našao je dva puta veće sume novca i vratio ga vlasnicima. Prvi put, Živković je našao 20.000 franaka i 70.000 dinara u kruševačkom DIS-u, a drugi put 1.400 evra, kraj kontejnera u Varvarinu.

1 posteni nalazac novca 1 nn.jpg

Milutin Živković iz Varvarina za samo četiri dana našao je dva puta veće sume novca i vratio ga vlasnicima.

Najpre je u Kruševačkom marketu našao novčanik sa 20.000 švajcarskih franaka i 60 hiljada dinara koji je vratio vlasnici iz Kraljeva koja je došla u Kruševac da kupi kuću. Nagradila ga je sa 20.000 dinara i pozvala da provede 15 dana kod nje u inostranstvu.

Radost nije mogao da sakrije i Miodrag Pantić iz Varvarina, a na privremenom radu u Austriji, kome je Milutin vratio 1.400 evra koje je pronašao pored kontejnera blizu svoje kuće. Častio ga je sa 100 evra.

Milutin je šezdesešestogodišnji penzioner koji živi skromno sa suprugom. Mesečna primanja su mu oko 30.000 dinara. Komšije su oduševljeni ovim njegovim gestom i, kako kažu, nisu drugo ni očekivali od njihovog Milutina.

Facebook Komentari
PROČITAJ JOŠ:  Marija Lukić: Žene su ucenjene, moćni političar iz Kruševca odvodi vaspitačice i medicinske sestre u svoju vikendicu, ako odbiju gube posao!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply