Pedofil iz Kruševca sedam sati pipkao devojčicu

Zvezdana M., R. M., kidnapovao devojčicu, pedofil, dirao grudi, Kruševac

Zvezdana M. tvrdi da je R. M. (27) kidnapovao njeno dete, držao devojčicu zatočenu u svojoj kući i sve vreme joj dirao grudi i grizao je po licu

Zvezdana M., R. M., kidnapovao devojčicu, pedofil, dirao grudi, Kruševac

KRUŠEVAC – Zašto manijak nije uhapšen?
Kruševačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv R. M. (27) zbog sumnje da je 18. aprila oteo trinaestogodišnju devojčicu i još dva maloletna dečaka, saznaje Kurir! Istovremeno, devojčicina majka Zvezdana M. tvrdi da je komšija R. M. njenu ćerku punih sedam sati držao zatočenu u svojoj kući i tamo pokušao da je siluje!

– Ćerka se tog popodneva igrala ispred kuće s dvojicom vršnjaka. R. M. im je u jednom trenutku prišao i rekao mom detetu: „Bio sam najbolji prijatelj tvog pokojnog tate. Ti i ja smo se poslednji put videli na njegovoj sahrani.“ Posle toga je nju i njene drugare pozvao u kuću na sok – priča za Kurir ogorčena Zvezdana.

Ona objašnjava da je R. M., čim su deca ušla u kuću, zaključao vrata.
– Pokazao im je ključ i s jezivim osmehom na licu rekao: „Sad više nema bežanja“ – priča dalje Zvezdana. Zvezdanina maloletna ćerka, uz dopuštenje majke, ispričala je šta se dalje dešavalo u kući strave.

– Otvorio je flašu rakije i rekao mi: „Biće ti jako lepo“, a onda me napao! Dodirivao mi je grudi, štipao me i grizao po licu i ušima, dok su moji drugovi pokušavali da ga sklone. Onda se okrenuo ka njima i počeo da ih udara pesnicama. Posle toga se nakratko primirio i nastavio da pije, a onda je ponovo počeo da me napada – ispričalo je potreseno dete.
Tek oko pola tri ujutru unezvereni roditelji, koji su sve vreme tragali za mališanima, čuli su zapomaganje dece iz kuće R. M.

– Dograbila sam bejzbol palicu i počela da mu provaljujem vrata. Otvorio je, a ja sam ga udarala i vrištala. Tad je istrčala moja ćerka. Zahvalna sam bogu što nije uspeo da je siluje, ali se bojim da će nasrnuti na neko drugo dete, jer on i dalje slobodno šeta gradom – priča ogorčena Zvezdana.

Zvezdana M. kaže da je njen komšija namamio i oteo njenu ćerku
Zvezdana M. kaže da je njen komšija namamio i oteo njenu ćerku

Tužilaštvo na potezu

U kruševačkoj policiji Kuriru je potvrđeno da je protiv R. M. podneta krivična prijava za protivpravno lišenje slobode, a da će o prijavi za pokušaj silovanja odlučiti tužilaštvo. Pokušali smo juče da razgovaramo i s R. M., ali se on do zaključenja ovog broja nije odazivao na broj telefona poznat redakciji.

 

Pedofil: „Verujem da ćeš uskoro naći sestru“

Zvezdana M. ogorčeno priča da je u jednom trenutku R. M. izašao iz kuće da kupi cigarete i još jednu flašu rakije.
– Tada je sreo mog sina od 19 godina. Pitao ga je zašto je tako uznemiren, na šta mu je sin rekao: „Nigde mi nema sestre! Prevrnuću svaki kamen dok je ne nađem.“ Na te reči R. M. mu je rekao: „Neka, nemoj da odustaješ! Uskoro ćeš je naći.“

Facebook Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply